Η Αντζελίνα Τζολί κρυβόταν πίσω από το το ψεύτικο όνομα «Jane Doe» που είχε καταθέσε μήνυση κατά του FBI, επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ, όταν τον είχε κατηγορήσει για επίθεση εναντίον της μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο το 2016.

Η συγκεκριμένη γυναίκα κατηγορούσε το FBI ότι δεν συνέλαβε τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, παρά το γεγονός ότι παραλίγο να βλάψει σωματικά τη σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί και το ένα από τα παιδιά του, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης τους το 2016.
Μάλιστα, ζητούσε από την υπηρεσία να της παραδώσει όλα τα έγγραφα, σχετικά με την υπόθεση και παραπονέθηκε για «έλλειψη διαφάνειας».
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Variety που επικαλείται δημοσίευμα του Puck, η Τζολί είχε συναντηθεί με έναν πράκτορα του FBI ώστε να καταγγείλει την επίθεση του Πιτ. Ο ηθοποιός φέρεται να πήγε την πρώην σύζυγό του στο πίσω μέρος του ιδιωτικού τους αεροπλάνου και την άρπαξε από τους ώμους, φωνάζοντας: «Γ@@@ς αυτήν την οικογένεια!».
Μάλιστα, η – επίσης – ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο Μπραντ Πιτ της επιτέθηκε ξανά κατά τη διάρκεια της ίδιας πτήσης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο και είπε, επίσης, ότι την έλουσε με μπύρα. Το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.


Όταν ο φάκελος έκλεισε, η Τζολί ζήτησε εξηγήσεις, τις οποίες και δεν πήρε ποτέ. Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο προχώρησε σε αγωγή εις βάρος FBI.

Πηγές από το περιβάλλον του Πιτ υποστηρίζουν στη DailyMail πως ο μόνος λόγος που έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση ήταν για να επιστήσει την προσοχή του Τύπου στις κατηγορίες εναντίον του πρώην συζύγου της και ως αποτέλεσμα, να αμαυρώσει την εικόνα του. Τόνισαν μάλιστα, πως η ηθοποιός δεν έχει στην κατοχή της ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο για όσα ισχυρίζεται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook