Το παιδάκι στέκεται μόνο του, στο δρόμο και κλαίει βλέποντας τον πατέρα του να χτυπάει και να μαχαιρώνει με μανία τη μητέρα του στην Τουρκία.

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Τουρκία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου με έναν πρώην σύζυγο να χτυπά και να μαχαιρώνει τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του παιδιού του που κλαίε .

Το βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ο πρώην σύζυγος αρπάζει το παιδί από την αγκαλιά της μητέρας του, εκείνη του επιτίθεται, αλλά παρεμβαίνει ο πεθερός της.
Το παιδάκι στέκεται μόνο του, την ώρα που βλέπει τη μητέρα του στο έδαφος και τον πατέρα του να την μαχαιρώνει.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η Μεϊζά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σπλήνας και βρίσκετια πλέον εκτός κινδύνου.
Ο δράστης, όπως καταγράφει το βίντεο, αρπάζει το παιδί και εξαφανίζεται.

Ο πρώην σύζυγος συνελήφθη και κρατείται, ενώ ο πεθερός – ο οποίος κρατούσε την γυναίκα ενώ τη μαχαίρωνε ο γιος του – έχει αφεθεί ελεύθερος.
Προσοχή, σκληρές εικόνες

«Με απειλούν ακόμα, φοβάμαι»

Μιλώντας στα τουρκικά ΜΜΕ η γυναίκα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τη φρικτή επίθεση του πρώην συζύγου της δήλωσε: «Δεν μπορούσε να χωνέψει το διαζύγιό μας. Το πρόβλημά του δεν ήταν ποτέ το παιδί, ήταν πιο σημαντικό το πού ζούσα, τι φορούσα και με ποιον μιλούσα. Είπε ότι ακόμη και αν τον χώριζα, δεν θα μπορούσα να παντρευτώ κανέναν Την ημέρα του περιστατικού, ήθελα να δω τον γιο μου. Δεν με άφησε οπότε πήγα στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλα μήνυση. Στη συνέχεια, καθώς επέστρεφα στο σπίτι με τον αδελφό μου, η θεία μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Πάμε μαζί”. Κατέβηκα στο προαύλιο του τζαμιού και ο γιος μου έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά μου και τον πήρα. Τότε ο πρώην σύζυγός μου και ο πατέρας του στάθηκαν μπροστά μου, λέγοντας να αφήσουν το παιδί να φύγει, και είπα όχι, δεν θα το αφήσω. Η θεία μου παρενέβη και είπε εντάξει, ας τον χαϊδέψει λίγο, θα φύγουμε. Μετά επιτέθηκε στη θεία μου και μετά σε μένα. Με μαχαίρωσαν σε τέσσερα σημεία. Έχω 12 ράμματα στο χέρι μου. Αυτός και ο πατέρας του κρατήθηκαν. Συνελήφθη και ο πατέρας του αφέθηκε ελεύθερος. Με απειλούν ακόμα, φοβάμαι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook