Ευθεία απειλή Μεντβέντεφ: «Θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά, αν χρειαστεί για να προστατεύσουμε τα προσαρτημένα εδάφη μας»
Μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν που απείλησε με χρήση πυρηνικών όπλων την Ευρώπη και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ,επανέλαβε τα περί πυρηνικών απειλών.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ακολουθώντας την ρητορική του Βλαντιμίρ Πούτιν, με μήνυμα του μέσω Telegram ανέφερε πως τα πυρηνικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν, αν χρειαστεί, για την προστασία των κατακτημένων ουκρανικών εδαφών.
Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας έφτασε στο σημείο να απειλεί με επιθέσεις και σε Ευρώπη-ΗΠΑ με υπερηχητικά όπλα. «Το Hypersonic είναι εγγυημένο ότι μπορεί να φτάσει στόχους στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ πιο γρήγορα», δήλωσε.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Θα διεξαχθούν δημοψηφίσματα και οι δημοκρατίες του Ντονμπάς και άλλα εδάφη θα γίνουν δεκτά στη Ρωσία. Η προστασία όλων των εδαφών που έχουν ενταχθεί θα ενισχυθεί σημαντικά από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι όχι μόνο οι δυνατότητες επιστράτευσεις, αλλά και οποιαδήποτε ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών πυρηνικών όπλων, θα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τέτοια προστασία.
Επομένως, διάφοροι συνταξιούχοι ηλίθιοι με ρίγες στρατηγών δεν χρειάζεται να μας τρομάζουν μιλώντας για χτύπημα του ΝΑΤΟ στην Κριμαία. Το Hypersonic είναι εγγυημένο ότι μπορεί να φτάσει στόχους στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ πιο γρήγορα.
Αλλά το δυτικό κατεστημένο, γενικά, όλοι οι πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία έχει επιλέξει τον δικό της δρόμο. Δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής».
Ολες οι Ειδήσεις
- Άρχισε το μπρα ντε φέρ για το καλώδιο: Τουρκική αντι-NAVTEX για το γαλλικό πλοίο – «Κάποιες περιοχές είναι εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας», ισχυρίζεται η Άγκυρα
- Έλενα Κρεμλίδου: Η νέα περιπέτεια με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες της με AI – Έχει καταθέσει μήνυση (βίντεο)
- Φωκάς Ευαγγελινός: «Δεν θα είμαι φέτος στη Eurovision» – Αυτός είναι ο λόγος που απέχει από την ελληνική αποστολή (βίντεο)
- Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους
- Εκδόθηκε η NAVTEX για το πλοίο που θα κάνει έρευνες για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
- Κέλλυ Κελεκίδου: Έκλεψε την παράσταση στην «Αθηναία» – Εκρηκτική πρεμιέρα και εντυπωσιακά outfits! (εικόνες)
- Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Νοεμβρίου, με ρεκόρ συμμετοχών που ξεπερνούν τις 85.000 – Μοναδικές εκπλήξεις στο Χωριό των Χορηγών και δράσεις για τους δρομείς από την Allwyn Hellas
- Ηλιάννα Ζέρβα: Κλέβει την παράσταση στις live εμφανίσεις της στην Πάτρα (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook