Ένα περίεργο έως προκλητικό μήνυμα έστειλε η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Τζόρτζια Μελόνι και φαβορί για την πρωθυπουργία της Ιταλίας λίγο πρίν κλείσουν οι κάλπες.

Η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, αποφάσισε να αναβάλει την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος για τις 10 ώρα Ιταλίας, το βράδυ της Κυριακής δηλαδή μια ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες.

Αρχικά, είχε ανακοινώσει ότι θα ψήφιζε σε σχολείο της Ρώμης, το πρωί της Κυριακής στις 11 τοπική ώρα. Ωστόσο επικαλέστηκε τη δικαιολογία ότι στο συγκεκριμένο τμήμα που θα ψήφιζε, είχε σπεύσει μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων και φωτογράφων και η ίδια δεν θέλησε να προκαλέσει προβλήματα στους υπόλοιπους ψηφοφόρους.

Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια στο λογαριασμό της στο Tik Tok ανήρτησε βίντεο στο οποίο κάνει ένα σεξιστικό λογοπαίγνιο με το όνομά της. Κρατώντας δύο μεγάλα πεπόνια, μπροστά στο στήθος της λέει «τα είπα όλα», ενώ κλείνει πονηρά το μάτι. «Μελόνι» στα ιταλικά είναι τα πεπόνια και στην αργκό τα γυναικεία στήθη.

@giorgiameloni_ufficiale

25 settembre: ho detto tutto.

♬ suono originale – Giorgia Meloni

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook