Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα το πρωί από ένοπλο άνδρα που εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο στην πόλη Ιζέβσκ της Ρωσίας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση μετά από πυροβολισμούς σε σχολείο στο Izhevsk στη Ρωσία. Στο σημείο βρίσκονται και ασθενοφόρα.

Οι αρχικές αναφορές για θύματα,  από το το υπουργείο Εσωτερικών έκαναν λόγο για εννιά τραυματισμούς, ενώ η ρωσική υπηρεσία 112 έκανε  λόγο για 10 νεκρούς ανάμεσά τους μαθητές ηλικίας 10,11 και 15 ετών.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται. Οι Αρχές της Ρωσίας κάνουν λόγο για 13 νεκρούς από τους πυροβολισμούς στο σχολείο, ενώ ο αριθμός των τραυματιών παραμένει άγνωστος. Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι 14 είναι οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους και ότι οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 20. Επίσης, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ανάμεσα στους νεκρούς είναι πέντε μαθητές, δύο καθηγητές και δύο φύλακες.

Ο ένοπλος σκότωσε το φρουρό ασφαλείας, ενώ υπάρχουν θύματα μεταξύ των παιδιών, μεταδίδει το πρακτορείο RIA. Σύμφωνα με το TASS, που επικαλείται το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν μικρούς μαθητές να οδηγούνται έντρομοι έξω από το σχολείο, και τραυματιοφορείς να μεταφέρουν τα θύματα της φρικιαστικής επίθεσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook