Αποχαιρετιστήρια τελετή ετοιμάζουν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου για τον Ντόναλντ Τραμπ το πρωί της Τετάρτης, όταν ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα αναχωρήσει πριν τις 08:00 π.μ τοπική ώρα, την ημέρα της ορκωμοσίας του Μπάιντεν. Όπως έχει ήδη δηλώσει, δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του νέου προέδρου.

Η αποχαιρετιστήρια τελετή για τον Τραμπ θα πραγματοποιηθεί στην αεροπορική βάση Άντριους στο Μέριλαντ και στη συνέχεια θα αναχωρήσει από με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One με προορισμό το θέρετρό του, στη Φλόριντα.

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου έχουν ήδη αποστείλει προσκλήσεις για την αποχαιρετιστήρια τελετή, καλώντας τους προσκεκλημένους να φθάσουν μεταξύ 06:00 και 07:15 π.μ, ενώ δεν αποκλείεται να παραστεί και άγημα και να πέσουν 21 κανονιοβιολισμοί προς τιμήν του.

Ο Τραμπ ετοιμάζεται να απονείμει έως και 100 χάρες και μειώσεις ποινών

Την τελευταία μέρα του της θητείας του σο Τραμπ ετοιμάζεται να απονείμει έως και 100 προεδρικές χάρες και μειώσεις ποινών μεταξύ άλλων σε πολιτικούς συμμάχους του, οικονομικούς εγκληματίες, γνωστούς ράπερ και τον οφθαλμίατρο δρ Σάλομον Μέρτζεν από το Παλμ Μπιτς, που μπήκε στη φυλακή προ διετίας μετά την καταδίκη για δεκάδες απάτες με ταμεία περίθαλψης.

Δεν αποκλείεται πάντως να αποφασίσει να απονείμει χάρη στον δικηγόρο του Ρούντι Τζουλιάνι, σε συγγενικά του πρόσωπα ή ακόμη και στον εαυτό του, αν και τα πράγματα …δυσκολέψουν μετά την έφοδο των οπαδών του στο Καπιτώλιο, που προκάλεσε την δεύτερη παραπομπή του. Συνεργάτες του πάντως, φέρονται να τον συμβούλεψαν, να μην απονείμει χάρη στον εαυτό του γιατί έτσι θα εμφανιζόταν σαν να είναι ένοχος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook