Τέλος στην κατάσταση ομηρίας που ήταν σε εξέλιξη σε εμπορικό κέντρο της Δρέσδης έβαλε η αστυνομία, έπειτα από επιχείρηση που διήρκεσε αρκετές ώρες, σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Οι αξιωματικοί βρίσκονταν σε τηλεφωνική επαφή με τον ένοπλο  δράστη, ο οποίος ταμπουρώθηκε σε χώρο στο εμπορικό κέντρο στο κέντρο της Δρέσδης, αφού πρώτα σκότωσε μια γυναίκα και κρατούσε ομήρους .

Η αστυνομία έγραψε στο Twitter «All-clear! Η κατάσταση ομηρίας στη Δρέσδη τελείωσε!».

Ο δράστης συνελήφθη και είναι τραυματισμένος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δύο όμηροι επίσης βγήκαν σώοι.

To χρονικό
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Δρέσδης στη Γερμανία καθώς ένοπλος άνδρας σκότωσε μια γυναίκα, ταμπουρώθηκε σε εμπορικό κέντρο και κρατά ομήρους.

«Η αστυνομία της Δρέσδης διεξάγει επιχείρηση στο κέντρο της πόλης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας που διευκρινίζει ότι το εμπορικό κέντρο και η παρακείμενη χριστουγεννιάτικη αγορά έχουν κλείσει, ενώ είναι άγνωστος ο αριθμός των ομήρων που κρατά ο ένοπλος.

Πολλά γερμανικά μέσα, ανάμεσά τους και η Bild, μετέδωσαν ότι άνδρας, οπλισμένος με πιστόλι, έχει καταφύγει σε κατάστημα εμπορικού κέντρου, αφού προηγουμένως άνοιξε πυρ στους χώρους ραδιοφωνικού σταθμού στην Δρέσδη.

Ο 40χρονος ένοπλος σκότωσε μία γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν καταφύγει στο εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με την Bild, που δεν διευκρινίζει τον τόπου του φόνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook