Μακελειό με πυροβολισμούς στο Μοντερέι Παρκ στο Λος Άντζελες. σε μια περιοχή όπου γίνονταν οι εορτασμοί για το κινεζικό νέο έτος και υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε όταν άγνωστος έριξε πυροβολισμούς στο Μόντερεϊ Παρκ στο Λος Αντζελες , όπως αναφέρει η εφημερίδα Los Angeles Times. Ο δράστης, που έριξε ημιαυτόνομο όπλο, φέρεται ότι διέφυγε και παραμένει ασύλληπτος.

Από τους πυροβολισμούς του ενόπλου σκοτώθηκαν 10 άνθρωποι ενώ πολλοί τραυματίστηκαν και είναι σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σημειώνεται πως το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς έγινε το βράδυ του Σαββάτου και στόχος του ενόπλου ήταν ένα νυχτερινό κέντρο στο Μοντερέι Παρκ στο Λος Άντζελες.

«Ο ύποπτος διέφυγε και παραμένει ασύλληπτος», δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Μόντερεϊ Παρκ, κοντά στο Λος Άντζελες, ο Άντριου Μέγιερ, αξιωματούχος στο γραφείο του σερίφη του Λος Άντζελες.

Ιδιοκτήτης εστιατορίου κατά μήκος του δρόμου που έγιναν οι πυροβολισμοί δήλωσε ότι είδε τρία άτομα να σπεύδουν στο εστιατόριο και του είπαν να κλειδώσει την πόρτα. Τα άτομα του είπαν ότι ένας άντρας με πολυβόλο όπλο άρχισε να πυροβολεί. Ο ένοπλος, ανέφεραν, είχε πολλά φυσίγγια μαζί του. Μόλις τα πυρομαχικά τελείωναν, ξαναγέμιζε.

Βίντεο δείχνουν την αστυνομία και την πυροσβεστική να βρίσκονται στην περιοχή και να παρέχουν πρώτες βοήθειες στα θύματα. Η περιοχή του συμβάντος έχει αποκλειστεί.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως το φεστιβάλ είχε τελειώσει, ωστόσο αρκετοί βρίσκονταν ακόμα στην περιοχή.
Το Μόντερεϊ Παρκ βρίσκεται περίπου 11 χιλιόμετρα από το κέντρο του Λος Άντζελες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook