Η 60χρονη Πάολα Χέρντ , η νέα σύντροφος του 67χρονoυ Μπιλ Γκέιτς όπως φημολογείται, είναι χήρα του διευθύνοντος συμβούλου της Oracle,Μάρκ Χέρντ.

Ο δισεκατομμυριούχος Μπίλ Γκέιτς φαίνεται ότι μετά το διαζύγιό του με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Melinda αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να προσχωρήσει στην ζωή του, βρίσκοντας μια νέα σύντροφο.

Ο ίδιος πρόσφατα παρευρέθηκε στο Australia Open, έχοντας δίπλα του την Πάολα Χέρντ με πολλούς να υποστηρίζουν ότι είναι η νέα του σύντροφος.

Ο 67χρονος δισεκατομμυριούχος φέρεται να βγαίνει με την Πάολα Χέρντ εδώ κι ένα χρόνο ενώ λέγεται ότι είχαν γνωριστεί πριν το θάνατο του συζύγου της χάρη στην αμοιβαία αγάπη τους για το τένις. Είχαν φωτογραφηθεί μάλιστα μαζί σε έναν αγώνα τένις το 2015.

Στενή πηγή του ζευγαριού αποκάλυψε στην Daily Mail ότι είναι προς το παρόν «αχώριστοι» και όλοι οι στενοί τους φίλοι γνωρίζουν τη σχέση τους.

«Είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο και πάντα περιγράφεται ως «μυστηριώδης γυναίκα», αλλά δεν είναι μυστήρια για τον στενό κύκλο του επιχειρηματία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook