Η μικρή Αριάδνη ντυμένη μονόκερως συναντήθηκε με την μαμά της στις φυλακές όπου οι ψυχολόγοι είχαν οργανώσει πάρτι μασκέ για τα παιδιά των κρατουμένων.

Η Εύα Καϊλή , σύμφωνα με το Star είδε σήμερα την κόρη της στις φυλακές του Χάρεν , όπου εκτός από το πάρτι μασκέ οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει και δεύτερη γιορτή για τα γενέθλια της , καθώς η μικρή Αριάδνη κλείνει την Παρασκευή τα 2 της χρόνια.

Η μικρή επισκέφθηκε τη μητέρα της μαζί με τον παππού της Αλέξανδρο, ο οποίος χθες πήγε και είδε στη φυλακή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά.

O πατέρας της Εύας Καϊλη μαζί με την εγγονή του επισκέφθηκε χθες και  τον Φραντσέσκο Τζόρτζι στη φυλακή.

Σήμερα πήγε την εγγονή του στην μητέρα της σε δίωρο μασκέ πάρτι για τα παιδιά των κρατουμένων που ετοίμασαν οι ψυχολόγοι της φυλακής Χάρεν.

Η μικρή Αριάδνη ήταν ντυμένη μονόκερως και μάλιστα της ετοίμασαν και έξτρα γιορτή για τα γενέθλια της, αφού την Παρασκευή κλείνει τα δυο της χρόνια.


Επίσκεψη του πατέρα της Εύας Καϊλή στον Φραντσέσκο Τζόρτζι
Η επίσκεψη που έκανε χθες στον Φραντσέσκο Τζόρτζι ο Αλέξανδρος Καϊλής δείχνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ότι οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με τον σύντροφό της είναι καλές σε αντίθεση με όσα λέγονταν.

Ο Τζόρτζι έχει δει μόνο μια φορά από κοντά το παιδί του, είναι σε κακή κατάσταση και δεν εχει δεχθεί να δει ούτε τους γονείς του.

Προσφυγή της Εύας Καϊλή για την άρση ασυλίας
Στο μεταξύ η Εύα Καϊλη προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο κατά της άρσης της ασυλίας της σχετικά με το θέμα των αμοιβών των συνεργατών της στην Ευρωβουλή.

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή για ευρωπαϊκά θέματα, Σπύρος Παππάς δήλωσε στο Star ότι «η κ. Καϊλή θεωρεί ότι πρόκειται για μεθόδευση που έχει άμεση επίπτωση στη λειτουργία της δημοκρατίας στην ΕΕ και στην εφαρμογή του Κράτους Δικαίου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook