Σοκ από την σοκαριστική επίθεση αλιγάτορα στην Φλόριντα των ΗΠΑ σε μια 85χρονη και το σκυλάκι της .

Η επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο και δείχνει την φονική  επίθεση που δέχθηκε από τον αλιγάτορα η 85χρονη Γκλόρια Σερτζ στη Φλόριντα , την ώρα που έκανε βόλτα με το σκυλάκι της.

Στο βίντεο φαίνεται η 85χρονη να έχει βγάλει βόλτα το σκυλάκι της και να περπατά δίπλα σε μια λίμνη. Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο αλιγάτορας, χωρίς να τον αντιληφθεί η 85χρονη, ορμάει αρπάζοντας το σκυλί και ρίχνοντας την κι εκείνη μέσα στο νερό.

ΜΜΕ των ΗΠΑ έβγαλαν στη δημοσιότητα και τα τηλεφωνήματα που έκαναν στις αρχές άνθρωποι που είδαν το συμβάν και ζητούσαν να καταφθάσει αμέσως βοήθεια.

«Θέε μου, ο αλιγάτορας την έπιασε. Ένας αλιγάτορας άρπαξε μια γυναίκα».
«Πόσο μεγάλος είναι;» ακούγεται να ρωτάει η αστυνομικός που απάντησε στο τηλεφώνημα. «Είναι τεράστιος, δεν έχω κάτι να την φτάσω» απαντά η έντρομη γειτόνισσα της 85χρονης που είδε την επίθεση.

Περιγράφοντας το περιστατικό η γυναίκα λέει «ο αλιγάτορας άρπαξε το σκυλί και πήρε μαζί του τη γυναίκα». «Είναι ζωντανή;» ρωτά ξανά ο αστυνομικός με τη φίλη της ηλικιωμένης να λέει «ναι είναι ζωντανή, την πήρε μαζί του».

«Θυμάμαι ότι ανέβηκε στην επιφάνεια και έπαιρνε ανάσες. Της είπα να κολυμπήσει προς ένα θαλάσσιο ποδήλατο και μου απάντησε: δεν μπορώ, ο αλιγάτορας με κρατάει», αφηγήθηκε η γειτόνισσα, η 77χρονη Κάρολ, όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WPBF.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν την 85χρονη και το σκυλάκι της.

Ο αλιγάτορας, πάντως, που έφτανε τα 3 μέτρα σε μήκος και ζύγιζε κοντά στα 300 κιλά, εντοπίστηκε από ένα ελικόπτερο της τοπικής αστυνομίας, πιάστηκε και και στη συνέχεια του έγινε ευθανασία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook