Βλαντίμιρ Πούτιν: Η Μόσχα πρέπει να λάβει υπόψη της τις πυρηνικές δυνατότητες του ΝΑΤΟ

«Η Δύση θέλει να εξολοθρεύσει τη Ρωσία» είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν υποστηρίζοντας ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να λάβει σοβαρά υπόψη τις πυρηνικές δυνατότητες της.
«Οταν όλες οι εξέχουσες χώρες του ΝΑΤΟ έχουν δηλώσει ότι ο βασικός τους στόχος είναι να μας προκαλέσουν στρατηγική ήττα, πώς μπορούμε να αγνοήσουμε τις πυρηνικές τους δυνατότητες;» αναρωτήθηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σύμφωνα με το TASS.
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή παρά να λάβει υπόψη της τις πυρηνικές δυνατότητες του ΝΑΤΟ, καθώς η υπό αμερικανική ηγεσία συμμαχία επιζητά την ήττα της Ρωσίας, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
«Στις σημερινές συνθήκες, όταν όλες οι εξέχουσες χώρες του ΝΑΤΟ έχουν δηλώσει ότι ο βασικός τους στόχος είναι να μας προκαλέσουν στρατηγική ήττα, ούτως ώστε ο λαός μας να υποφέρει, όπως λένε, πώς μπορούμε να αγνοήσουμε τις πυρηνικές τους δυνατότητες υπό αυτές τις συνθήκες», δήλωσε ο Πούτιν στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό Rossiya1, σύμφωνα με το TASS.
Η Δύση, δήλωσε ο Πούτιν, θέλει να εξολοθρεύσει τη Ρωσία.
«Έχουν έναν στόχο: να διαλύσουν την πρώην Σοβιετική Ένωση και το θεμελιώδες τμήμα της – τη Ρωσική Ομοσπονδία», ανέφερε ο Πούτιν, σύμφωνα με το TASS.
Η Δύση, ανέφερε ακόμη ο Ρώσος πρόεδρος, είναι έμμεσος συνεργός στα «εγκλήματα» που διαπράττει η Ουκρανία.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Μεγάλη πρόοδος με τη Ρωσία – Μείνετε συντονισμένοι» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Φωτιά στην Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για εμπρησμό – «Με πίεσαν να ομολογήσω» λέει τώρα ο 19χρονος
- Γουίτκοφ: Τραμπ και Πούτιν συμφώνησαν σε «ισχυρές εγγυήσεις ασφάλειας» για την Ουκρανία
- Άδωνις Γεωργιάδης: Το χιουμοριστικό βίντεο με AI για το 1566 – «Το σενάριο το έγραψα εγώ»
- Αντρέας Γεωργίου: “Ως ιδέα ο γάμος με έκανε να νιώθω ότι πνίγομαι – Είμαστε ελεύθεροι μέσα στη σχέση μας”
- Ευρωπαίοι ηγέτες και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ θα συνοδεύσουν τον Ζελένσκι στη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Πηγή Δεβετζή: Φωτογραφίες με μπικίνι από τις διακοπές της στη Μύκονο
- Φωτιά στα Δαρδανέλια: «Πνίγηκε» στον καπνό το Αιγαίο – Μέχρι την Άνδρο έφτασε η μυρωδιά του καμένου από τις φλόγες στην Τουρκία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook