Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι εικόνες με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μοιράζει χρήματα σε παιδιά που έχουν χάσει τα πάντα στους σεισμούς.

Τρεις εβδομάδες μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία, με φόντο την οργή, την κριτική αλλά και τη δημοσκοπική πτώση, ο Ερντογάν μετά τη συγγνώμη, καταφεύγει σε προκλητικές και προσβλητικές μεθόδους, μοιράζοντας χρήματα σε παιδιά σεισμόπληκτων περιοχών.

Οι εικόνες αποδοκιμασίας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες φαίνεται πως ενόχλησαν την κυβέρνηση Ερντογάν με την τουρκική ομοσπονδία να σκέφτεται τη διεξαγωγή τους κεκλεισμένων των θυρών.

Την ίδια ώρας σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία η απόφαση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μοιράσει χρήματα σε παιδιά στην σεισμόπληκτη πόλη της Αντιγιαμάν χθες (27/8), με χρήστες κοινωνικών δικτύων να δηλώνουν την αγανάκτησή τους για τις εικόνες που διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ώρες.

«Τις πρώτες ημέρες στην Αντιγιαμάν δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε εγκαίρως έρευνες διάσωσης, λόγω των καταστροφικών συνεπειών του σεισμού, των κακών καιρικών συνθηκών και των δυσκολιών που παρουσιάστηκαν από στις υποδομές» είπε ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος στους κατοίκους της πόλης, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση κάνει όλα όσα είναι απαραίτητα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook