Συγκλονίζει η φωτογραφία ενός από τους δύο Έλληνες τραυματίες που χτυπήθηκαν από ρουκέτα στο Χαρτούμ του Σουδάν όταν ξέσπασαν οι εχθροπραξίες.

Τα πόδια του είναι δεμένα με γάζες για να σταματήσει η αιμορραγία όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το Open μέσα από νοσοκομείο του Σουδάν. Η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, με τις μάχες να μαίνονται στο Χαρτούμ.

Ο Έλληνας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο δέχθηκε την επίθεση στο Σουδάν από ρουκέτα. Όπως είπε ένας από τους τραυματίες βγήκε πολύ γρήγορα από το αυτοκίνητο και τους μετέφερε άμεσα ένα άτομο με ΙΧ στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και κάνει έκκληση για βοήθεια. Ο Έλληνας τραυματίας αναφέρει διαρκώς ότι αιμορραγεί και ζητεί γιατρούς, καθώς λόγω των οδομαχιών είναι δύσκολο να φθάσουν στο νοσοκομείο. Είναι πολύ αδύναμος δεν έχει φάει, δεν έχει πιει πολύ νερό και προσπαθούν να του σταματήσουν την αιμορραγία.

Τι λέει συγγενής του τραυματία που ήταν δίπλα του όταν έσκασε η ρουκέτα

Συγγενής των δύο Ελλήνων που τραυματίστηκαν και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, περιέγραψε στο OPEN τα όσα συνέβησαν στο Σουδάν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook