Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο στην Ατλάντα είναι γνωστός στις αρχές αλλά ακόμη δεν έχει συλληφθεί.

Στην περιοχή που βρίσκεται το νοσοκομείο στην Νόρθσάιντ (Northside Hospital Medical), έχει σημάνει συναγερμός και βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και υπάρχουν αναφορές και για άλλους τραυματίες. Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του υπόπτου για την επίθεση.

Οι αστυνομικές αρχές της Ατλάντα έχουν στήσει μεγάλη επιχέιρηση για να συλλάβουν τον ένοπλο ο οποίος, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο, σκορπίζοντας τον τρόμο.

Μέχρι στιγμής σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τέσσερις τραυματίες.

Η αστυνομία της Ατλάντα έκανε λόγο μέσα από ανακοίνωσή της, για πολλούς ανθρώπους που δέχθηκαν τα πυρά του ενόπλου, ενώ ανέφερε ότι ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές και πως το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται.

Με δημόσια έκκλησή τους, παρακαλούν όποιον γνωρίζει περισσότερα για τον δράστη να ενημερώσει, ενώ κάνουν λόγο για έναν επικίνδυνο άνδρα που παραμένει ασύλληπτος και οπλοφορεί.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις αποκλείοντας την περιοχή.

Ακόμη δεν είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των τραυματιών όπως και η κατάστασή τους.

Έξω από το νοσοκομείο όπου έγινε η επίθεση επικρατεί πανικός, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκονται κρυμμένοι σε ειδικά σημεία προσπαθώντας να γλιτώσουν τους πυροβολισμούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook