Η παραίτηση του Μουχαρέμ Ιντζέ δίνει πόντους στον ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην προεδρία της Τουρκίας.

«Μάλλον την Κυριακή αυτή η Τουρκία θα εκλέξει πρόεδρο, αυτή η εξέλιξη φέρνει πρόεδρο, τώρα το ποιος θα είναι, θα το δούμε την Κυριακή» σχολίασε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, για την παραίτηση του Ιντζέ.

Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία Μουχαρέμ Ιντζέ ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, μόλις τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, αλλά διευκρίνισε ότι το κόμμα του, «Πατρίδα», θα παραμείνει στην εκλογική κούρσα.

«Μάλλον την Κυριακή αυτή η Τουρκία θα εκλέξει πρόεδρο, αυτή η εξέλιξη φέρνει πρόεδρο, τώρα το ποιος θα είναι, θα το δούμε την Κυριακή» σχολίασε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης.
«Αποσύρω την υποψηφιότητά μου», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Memleket (Πατρίδα), που στις τελευταίες δημοσκοπήσεις εξασφάλιζε 2% έως 4% των ψήφων. «Στη νέα Βουλή πρέπει να είναι οι κεμαλιστές. Η ασφάλεια της Τουρκίας είναι το κόμμα της Πατρίδας. Θέλω ψήφο για την Πατρίδα από κάθε σπίτι. Αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Αυτό το κάνω για τη χώρα μου» ανέφερε.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ιντζέ δεχόταν πιέσεις να αποσυρθεί μετά από αναφορές για βίντεο που τον εμπλέκουν σε σεξουαλική υπόθεση.

Ο Ιντζέ κάνει λόγο για συνωμοσία που πηγάζει από τους γκιουλενιστές (FETO) και τους Κούρδους του PKK.

Ο Ιντζέ προέρχεται από το κόμμα του Κιλιτσντάρογλου και όλο το τελευταίο διάστημα οι αναλυτές τόνιζαν ότι η υποψηφιότητά του έκοβε ψήφους, οδηγώντας τις εκλογές για την προεδρία της Τουρκίας στον δεύτερο γύρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook