Στο λεωφορείο επέβαιναν 38 επιβάτες και ο οδηγός του έκανε ελιγμό για να αποφύγει σταματημένα αυτοκίνητα από άλλο τροχαίο που είχε συμβεί στο δρόμο. Προκλήθηκε καραμπόλα

Ένας νεκρός και 14 τραυματίες, κάποιοι από τους οποίους σοβαρά είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Ιταλία γύρω στις 4 τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Νάπολη-Κανόζα, στην περιοχή του Αβελίνο, με κατεύθυνση προς Νάπολη.

Συγκεκριμένα, ένα τουριστικό λεωφορείο, που μετέφερε 38 επιβάτες κατέληξε σε γκρεμό, σε ένα δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν άλλα πέντε αυτοκίνητα.

Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο, περισυνέλεξαν τους τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα πλησιέστερα νοσοκομεία.

Το λεωφορείο πήγαινε τη Ρώμη, έχοντας αναχωρήσει από το Λέτσε. Ξαφνικά, βρέθηκε πίσω από δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταματημένα, έχοντας εμπλακεί σε άλλο ατύχημα. Ο οδηγός του λεωφορείου έστριψε προς τα αριστερά, κατευθυνόμενος προς το προστατευτικό κιγκλίδωμα, για να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά κατέληξε στο γκρεμό.

Τρία άλλα αυτοκίνητα, τα οποία ακολουθούσαν το λεωφορείο, κατέληξαν πάνω στα αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο κέντρο του δρόμου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook