«Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα για να νικήσουμε τον εξωτερικό και εσωτερικό εχθρό, που πεινά να διαλύσει την Πατρίδα μας» τόνισε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, με αφορμή την «ανταρσία» του επικεφαλής της Wagner

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απείλησε το Σάββατο ότι «ολόκληρος ο κόσμος θα βρεθεί στο χείλος της καταστροφής εάν τα ρωσικά πυρηνικά όπλα πέσουν στα χέρια ‘’ληστών’’», όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, μια αναφορά στη μισθοφορική οργάνωση Wagner του Γεβγκένι Πριγκόζιν που στασίασε, και φαίνεται πως προελαύνει στη Μόσχα.

Ο Ρώσος πρώην πρόεδρος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στο ρωσικό λαό έναντι του κινδύνου της παρακρατικής ομάδας του Γεβγκένι Πριγκόζιν.

«Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα για να νικήσουμε τον εξωτερικό και εσωτερικό εχθρό, που πεινά να διαλύσει την Πατρίδα μας, για να σωθεί το κράτος μας, είναι να συσπειρωθούμε γύρω από τον Πρόεδρο, τον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Διάσπαση και προδοσία – ο δρόμος προς τη μεγαλύτερη τραγωδία, μια παγκόσμια καταστροφή. Δεν θα το επιτρέψουμε. Ο εχθρός θα νικηθεί! Η νίκη θα είναι δική μας!» ανέφερε νωρίτερα ο Μεντβέντεφ στο λογαριασμό του στο Telegram.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook