Ο ιδρυτής της Microsoft θεωρεί ότι όποιος έχει λιγότερα χρήματα από τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου πρέπει να «προσέχει» όταν πρόκειται για το bitcoin

Προειδοποίηση προς τους δυνητικούς αγοραστές του bitcoin (BTC) που ακολουθούν την επενδυτική στρατηγική του CEO της Tesla, Έλον Μασκ, απηύθυνε ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

«Ο Έλον έχει πολλά χρήματα και είναι πολύ έξυπνος, οπότε δεν ανησυχώ ότι το Bitcoin του θα ανεβεί ή θα πέσει τυχαία» είπε ο μεγιστάνας ενώ συζητούσε για τα πρόσφατα «ράλι» ανόδου του κρυπτονομίσματος τονίζοντας το πόσο εύκολα μπορεί να επηρεαστεί η αξία του από πράγματα όπως ένα απλό tweet του Μασκ.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι μπαίνουν σε αυτές τις “μανίες” αν και μπορεί να μην έχουν τόσo πολλά χρήματα. Επομένως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για το Bitcoin και η γενική μου άποψη είναι ότι αν έχετε λιγότερα χρήματα από τον Έλον, μάλλον θα έπρεπε να είστε έξω από αυτό» πρόσθεσε ο Γκέιτς.

Παράλληλα τόνισε ότι η αλίευση του κρυπτονομίσματος καταναλώνει πάρα πολύ ενέργεια και τείνει να «προωθεί» μη αναστρέψιμες ανώνυμες συναλλαγές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook