Σε πνιγμό μετά από καρδιακή ανακοπή αποδίδεται ο θάνατος του. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ βρέθηκε μέσα στο τζακούζι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες σε ένα τζακούζι βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι , 54 ετών, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το ρόλο του στα «Φιλαράκια»( «Friends»)

Η αστυνομία στο Λος Άντζελες διερευνά τον θάνατο του Πέρι, είπε στο CNN αστυνομική πηγή. Προς το παρόν, δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας , ωστόσο, το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι αποδίδεται σε πνιγμό, Σύμφωνα με το TMZ o Αμερικανός ηθοποιός, φαίνεται πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή.


Σύμφωνα με τις αρχές δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, ούτε βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι του. Ο ηθοποιός έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Ο Μάθιου Πέρι, ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Τα φιλαράκια» του NBC, το οποίο προβλήθηκε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004. Ο ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα Primetime Emmy το 2002 για την ερμηνεία του στην αγαπημένη κωμική σειρά.

Μαζί με το “Friends”, ο Πέρι εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές σειρές όπως “Studio 60 on the Sunset Strip”, “Go On” και “The Odd Couple”. Ο Πέρι ήταν ο συνδημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς του ABC «Mr. Sunshine», που διήρκεσε από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του 2011.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι», ανέφερε σε μια δήλωση η Warner Bros. Television Group, η παραγωγή του «Friends». «Αυτή είναι μια σπαρακτική μέρα και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στα αγαπημένα του πρόσωπα και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».

Η μάχη για την απεξάρτηση και η αυτοβιογραφία του
Ο Μάθιου Πέρι είχε περιγράψει λεπτομερώς τη μάχη του με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ στην αυτοβιογραφία του Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Χρειάστηκε να μπει 15 φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης και ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά του να «καθαρίσει» από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Το 2019, γλίτωσε οριακά τον θάνατο μετά από διάρρηξη του παχέος εντέρου του λόγω υπερβολικής χρήσης οπιοειδών. Περιέγραψε τη στιγμή που οι δικοί του άνθρωποι τον πήγαν στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου οι γιατροί είχαν πει ότι εκείνη τη νύχτα του έδιναν ποσοστό επιβίωσης μόλις 2%.

Για δύο εβδομάδες ήταν σε κώμα και όταν συνήλθε ανακάλυψε ότι του είχε τοποθετηθεί σάκος κολοστομίας που έπρεπε να έχει πάνω του για τους επόμενους εννέα μήνες. Μόλις δύο χρόνια μετά έφτασε ξανά κοντά στον θάνατο όπου βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης στην Ελβετία.

Οι γιατροί του χορήγησαν ένα ηρεμιστικό το οποίο αλληλεπίδρασε με τα οπιοειδή στον κατεστραμμένο οργανισμό του με αποτέλεσμα να σταματήσει να χτυπά η καρδιά του. Κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά κατά τη διάρκεια της ανάνηψης έσπασαν οκτώ πλευρά.

Ο ηθοποιός όταν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα μοιράστηκε με το κοινό τι συνέβη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έναν σπουδαίο ρόλο στην ταινία του 2021, «Don’t Look Up», όπου θα είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο πλατό μαζί με τη Μέριλ Στριπ και άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του για 5 λεπτά
«Έκανα τεχνητή αναπνοή και ο τύπος που μου έσωσε τη ζωή έσπασε οκτώ πλευρά κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να με κρατήσει στη ζωή», είχε πει ο Μάθιου Πέρι σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Έκανα μια επέμβαση επειδή είχα πόνο στο στομάχι μου και μου έδωσαν προποφόλη. Η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπάει για πέντε λεπτά», είχε πει ο Πέρι αναφερόμενος στο αναισθητικό που χρησιμοποιήθηκε για να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση.

«Δηλαδή ήσουν νεκρός για πέντε λεπτά;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής

«Λοιπόν, όχι, δεν ήμουν νεκρός, αλλά η καρδιά μου σταμάτησε για πέντε λεπτά», απάντησε ο τηλεοπτικός Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια».

«Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτό και την ευθεία γραμμή;», ρώτησε ο παρουσιαστής.

«Δεν ξέρω», παραδέχτηκε ο Πέρι.

«Δεν ήθελαν να σου πουν γιατί δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών των δύο», απάντησε ο παρουσιαστής.
«Έπρεπε να εγκαταλείψω τη μεγαλύτερη ταινία που είχα πάρει ποτέ. Είχα τέσσερις σκηνές με τη Μέριλ Στριπ», είπε ο Πέρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook