«Η Uri Megidish απελευθερώθηκε στη χερσαία επιχείρηση και είναι καλά στην υγεία της», ανακοίνωσαν οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF )

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις και η υπηρεσία ασφαλείας Shin Bet διέσωσαν μια γυναίκα στρατιώτη του Ισραηλινού Στρατού από τη Γάζα.

Έχουμε δεσμευτεί για την απελευθέρωση όλων των απαχθέντων, είπε ο Νετανιάχου, που ευχαρίστησε στρατό και Σιν Μπετ

Σε μια ολονύκτια επιχείρηση, η στρατιώτης , Uri Megidish που είχε συλληφθεί όμηρος από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, διασώθηκε. Σύμφωνα με τον στρατό, η Megidish είναι σε καλή κατάσταση και έχει ήδη επανενωθεί με την οικογένειά της.

«Η στρατιώτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, η κατάστασή της είναι καλή και συναντήθηκε με την οικογένειά της.

Οι IDF και η Σιν Μπετ θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απελευθέρωση των απαχθέντων» πρόσθεσε ο Ισραηλινός στρατός.

Νετανιάχου: Καλωσήρθες σπίτι Ούρι, συγχαρητήρια σε στρατό και Σιν Μπετ

Για την απελευθέρωση της στρατιώτη μίλησε, σε μήνυμά του που αναρτήθηκε στο Twitter, και ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος συνεχάρη τον στρατό και τη Σιν Μπετ για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, επανέλαβε τη δέσμευσή του για την απελευθέρωση όλων των απαχθέντων, ενώ απευθύνθηκε και στη Χαμάς, λέγοντας «θα συνεχίσουμε να σας καταδιώκουμε, θα συνεχίσουμε να σας κυνηγάμε. Θα σας χτυπάμε μέχρι να πέσετε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook