Τις δραματικές στιγμές από την επίθεση στην πόλη Σντερότ μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ καθώς η ρουκέτα έσκασε πολύ κοντά τους προκαλώντας ευτυχώς μόνον υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα

Επίθεση με ρουκέτες πραγματοποίησε η Χαμάς στην πόλη Σντερότ κοντά στα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα,σε ασπόσταση αναπνοής από τα τηλεοπτικά συνεργεία και ένα σχολείο .

Μια από τις ρουκέτες έπεσε δίπλα από τα τηλεοπτικά συνεργεία, ανάμεσά τους και το συνεργείο της ΕΡΤ και διέλυσε τα αυτοκίνητά τους.


Ακριβώς δίπλα στο σημείο της έκρηξης βρισκόταν και σχολική μονάδα, που λειτουργούσε ως καταφύγιο. Τις δραματικές στιγμές μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ Γιώργος Σιδέρης.

Δίπλα σε σχολείο – καταφύγιο έπεσε η ρουκέτα
Θραύσματα από τη ρήψη της ρουκέτας άνοιξαν τρύπες σε αυτοκίνητα των συνεργείων. Σπασμένο το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου με το οποίο μετακινείται το συνεργείο της ΕΡΤ. «Κατευθυνθήκαμε στο καταφύγιο που είναι δίπλα στο σημείο που έπεσε η ρουκέτα, που είναι ένα σχολείο. Ήταν ελάχιστα τα δευτερόλεπτα που είχαμε στη διάθεσή μας για να προφυλαχτούμε» μεταδίδει ο Γιώργος Σιδέρης.

Όπως καταγράφει η κάμερα πυροτεχνουργός πάνω από τον κρατήρα που άνοιξε η ρουκέτα εξετάζει τον προωθητικό μηχανισμό της.


Δεν πιάνει τίποτε με τα χέρια του. Με ένα μαχαίρι εξετάζει τα υπολείμματα της ρουκέτας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στρατιώτες έφτασαν αμέσως στο σημείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook