Οι διαρρήκτες άνοιξαν μια τρύπα πάνω από την κλειδαριά της πόρτας αλλά χτύπησε ο συναγερμός και έφυγαν. Ο Νίκος Αλιάγας και η οικογένεια του έλλειπαν από το σπίτι.

Στόχος διαρρηκτών έγινε το σπίτι του Νίκου Αλιάγα σε προάστιο του Παρισιού, σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις.
Tα σχέδια των διαρρηκτών φαίνεται πως χάλασαν οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και αντιλήφθηκαν έγκαιρα το αυτοκίνητο με τους διαρρήκτες που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή κοντά στο σπίτι του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαύρο Citroën DS σταθμευμένο κατά μήκος ενός γνωστού δρόμου της περιοχής. Καθώς περνούσε το περιπολικό, τα πέντε άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο απομακρύνθηκαν με σβηστά φώτα, για να ακολουθήσει καταδίωξη που έληξε όταν το μαύρο Citroën DS ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε αρχικά στο διάζωμα και έπειτα σε δέντρο.

Τα πέντε άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κρατούνται.

Στο πορτμπαγκάζ βρέθηκαν λοστοί, γάντια και μονωτικές ταινίες.

Σύμφωνα με μια αναφορά, η πύλη της κατοικίας είχε παραβιαστεί και η μπροστινή πόρτα είχε υποστεί ζημιές, με μια τρύπα που είχε ανοίξει πάνω από την κλειδαριά. . Ωστόσο, οι εισβολείς δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο σπίτι, επειδή είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Πάντως από το σπίτι έλλειπαν ο Νίκος Αλιάγας και η οικογένεια του.

Ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης, σύμφωνα με την γαλλική αστυνομία, ήταν όμοιος με αυτόν που εφάρμοσαν τρεις άνδρες, οι οποίοι στις 20 Δεκεμβρίου διέρρηξαν το σπίτι της διάσημης Γαλλίδας τραγουδίστριας«Vitaa». Μάλιστα η καλλιτέχνις και τα μέλη της οικογένειάς της βρίσκονταν εντός του σπιτιού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook