Ρώσοι επιστήμονες: Το Sputnik V αντιμετωπίζει τις μεταλλάξεις!
Αισιοδοξία γεννά η μελέτη...
«Μια πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Gamaleya στη Ρωσία έδειξε ότι ο επανεμβολιασμός με το Sputnik V έχει θετικά αποτελέσματα απέναντι στα νέα παραλλαγμένα στελέχη του ιού, περιλαμβανομένων των στελεχών που ταυτοποιήθηκαν για πρώτη φορά στη Βρετανία και στη Νότια Αφρική», δήλωσε ο Ντένις Λογκούνοφ, υποδιευθυντής του κέντρου που παρασκεύασε το εμβόλιο Sputnik V.
Τα αποτελέσματα της δοκιμής αναμένεται να δημοσιοποιηθούν σύντομα, αλλά αυτή ήταν η πρώτη ένδειξη της λειτουργίας τους.
Αρκετοί επιστήμονες έχουν επισημάνει πως κάποια εμβόλια πιθανόν να μην είναι αποτελεσματικά στις μεταλλάξεις – Δείτε αναλυτικά εδω!
Ολες οι Ειδήσεις
- Πετράλωνα: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες – Προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια της κατάρρευσης της πολυκατοικίας – Προσωρινό βοήθημα 3.000 στους ενοίκους που έμειναν άστεγοι (βίντεο)
- ΑΑΔΕ: Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Ποιοι και γιατί δεν πήραν τα χρήματα που περίμεναν, νέες διευκρινίσεις και οδηγίες
- Μαρινάκης για εμπρησμούς στα σπίτια στελεχών ΝΔ: Δολοφονικές οι επιθέσεις – Για τις ιδέες τους ήθελαν μέχρι και να τους σκοτώσουν
- Θεσσαλονίκη: Επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια τριών στελεχών της ΝΔ – 5 τραυματίες,μία γυναίκα διασωληνωμένη κι άλλη μια με σοβαρά εγκαύματα
- Θεσσαλονίκη – Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε και δεύτερη σορός – Φόβοι ότι ανήκει στο 12χρονο παιδί που ο πατέρας του κάηκε – Mε εγκαύματα νοσηλεύεται η μητέρα (βίντεο)
- Σάκης Τανιμανίδης για τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα: «Τα πρώτα γενέθλια που είμαστε χώρια» – Η έκπληξη που της έκανε – Φωτογραφίες&βίντεο
- Δημοσκόπηση MARC: Στο 30,5% η ΝΔ στο 16,5% η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, ισοψηφούν ΠΑΣΟΚ – Καρυστιανού στην τρίτη θέση
- Γιώργος Λιάγκας κατά Ιωάννας Τούνη: “Ο πετυχημένος πρέπει να βγαίνει και να λέει γεια σας, είμαι πετυχημένος, ουάου, φτωχάντζες, βγάζω λεφτά;” (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook