Η επίθεση έγινε με drone κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που βρισκόταν 150μέτρα από την ελληνική αποστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής είναι καλά στην υγεία

Επίθεση με ρωσικό πύραυλο δέχθηκε στις 11:43 της Τετάρτης (6.3.2024) η αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που βρισκόταν 150 – 200 μέτρα από την ελληνική αποστολή υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, ενώ θα συναντούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε επίθεση drone κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που βρισκόταν 150 μέτρα από την ελληνική αποστολή υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ενημέρωσε ότι όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική αποστολή έχει αλλάξει διαδρομή.

Στην ελληνική αποστολή, μετέχουν πλην του πρωθυπουργού 8 άτομα και η ασφάλειά τους. Ειδικότερα, μετέχουν η Άννα Μαρία Μπούρα, διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, η Κύρα Κάπη, η Αριστοτελία Πελώνη και ο Αλέξανδρος Μαράκης, όπως και ο προσωπικός φωτογράφος και ο προσωπικός οπερατέρ του κ. Μητσοτάκη.

Ρωσικός βαλλιστικός πύραυλος προκάλεσε τις εκρήξεις, σύμφωνα με αναφορές από το Telegram

Νωρίτερα το πρακτορείο Ειδήσεων NEXTA, σε ανάρτησή του στο Telegram, είχε σχολιάσει ότι τα ελληνικά Μέσα αναφέρουν ότι υπο άκρα μυστικότητα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θα συναντήσει τον Ζελένσκι στην Οδησσό. Μάλιστα την ίδια ώρα μετέδιδε βίντεο που ακούγονται εκρήξεις στην περιοχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook