Προκλητικές αντιδράσεις των Τούρκων για τον Έλληνα που άνοιξε την ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά.

Πρόκειται για τον Έλληνα τουρίστα Απόστολο Παπαθεοδώρου φωτογραφήθηκε μέσα στην Αγία Σοφία κρατώντας στα χέρια του την ελληνική σημαία.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο Instagram ο Έλληνας τουρίστας έγραψε «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική».


Τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως: «Ένας Έλληνας τουρίστας, ονόματι Α. Π., προσπάθησε να προκαλέσει στην Αγία Σοφία, την οποία επισκέφθηκε. Εισήλθε στο τέμενος πληρώνοντας 25 ευρώ, επισκεπτόμενος τον γυναικωνίτη του μνημείου.
Εκεί ξεδίπλωσε την ελληνική σημαία. Έβγαλε φωτογραφία και την ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα με την επισήμανση “Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική”. Το γεγονός προκάλεσε άμεσα, έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία».

Η κίνηση του αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία από χρήστες του διαδικτύου πολλοί από τους οποίους αντέδρασαν με άκρως προκλητικά και προσβλητικά σχόλια , όπως: «Ελπίζω να γνωρίζειςω κολύμπι», «η θάλασσα είναι κρύα αγάπη μου», «σου λείπει το κολύμπι» κάνοντας έμμεση πλήν αναφορά στην καταστροφή της Σμύρνης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από την Τουρκία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook