Ποντολιάκ: Η Ουκρανία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το μακελειό στη Μόσχα
"Ας είμαστε ξεκάθαροι, η Ουκρανία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά τα γεγονότα", διαβεβαίωσε στο Telegram ο Μιχαήλο Ποντολιάκ, αναφερόμενος στο μακελειό στη Μόσχα
Η Ουκρανία “δεν έχει καμία απολύτως σχέση” με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα και προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 40 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσοτέρων από 100 στη Μόσχα, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό, δήλωσε ο σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας Μιχαήλο Ποντολιάκ, κάνοντας λόγο για “τρομοκρατική ενέργεια”.
“Ας είμαστε ξεκάθαροι, η Ουκρανία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά τα γεγονότα”, διαβεβαίωσε στο Telegram ο Μιχαήλο Ποντολιάκ, η χώρα του οποίου πολεμά εδώ και δύο χρόνια τη ρωσική εισβολή. “Η Ουκρανία ουδέποτε έχει χρησιμοποιήσει τρομοκρατικές μεθόδους πολέμου”, πρόσθεσε.
Για την Ουκρανία, “είναι σημαντικό να διεξάγει αποτελεσματικές πολεμικές επιχειρήσεις, επιθετικές ενέργειες για να καταστρέψει τον τακτικό ρωσικό στρατό” και να θέσει τέλος στην εισβολή, είπε ο αξιωματούχος.
Η λεγεώνα Ελευθερία για τη Ρωσία, παραστρατιωτική οργάνωση Ρώσων μαχητών που αντιτίθεται στο Κρεμλίνο και έχει την έδρα της στην Ουκρανία, και η οποία πραγματοποιεί τακτικά εισβολές σε ρωσικές συνοριακές περιοχές, αρνήθηκε επίσης οποιαδήποτε εμπλοκή σε αυτήν την επίθεση σε αίθουσα συναυλιών στα προάστια της Μόσχας.
“Υπογραμμίζουμε ότι η Λεγεώνα δεν πολεμά τους Ρώσους πολίτες”, δήλωσε η οργάνωση καθιστώντας υπεύθυνο “το τρομοκρατικό καθεστώς του Πούτιν” για την “προετοιμασία” αυτή της “αιματηρής πρόκλησης” και την “κάλυψή της από τα μέσα ενημέρωσης”.
Φιλοουκρανοί Ρώσοι μαχητές αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση στη Μόσχα
Η λεγεώνα Ελευθερία για τη Ρωσία, παραστρατιωτική οργάνωση Ρώσων μαχητών που αντιτίθεται στο Κρεμλίνο και έχει την έδρα της στην Ουκρανία, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στη φονική ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα απόψε σε αίθουσα συναυλιών στα προάστια της Μόσχας.
“Υπογραμμίζουμε ότι η Λεγεώνα δεν πολεμά τους Ρώσους πολίτες”, δήλωσε η οργάνωση που καθιστά υπεύθυνο “το τρομοκρατικό καθεστώς του Πούτιν”.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία με τον γιο της – «Σφίγγεται η καρδιά μου»
- Δημήτρης Αλεξάνδρου για την απάτη από ΜΚΟ: Περιγράφει πως τον είχαν πλησιάσει – Με τα παιδιά δεν παίζουμε ποτέ”
- Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-0: Επίδειξη ισχύος με δέκα παίκτες απέναντι στην πρωταθλήτρια
- ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1:Με «λυτρωτή» Μύθου ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το πισωγύρισμα
- Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-1: Απέδρασε με Κόντρο και… βλέπει ψηλά!
- Κωνσταντίνος Φιρινίδης: Ο άνθρωπος πίσω από τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» , βασικός κατηγορούμενος στη μεγάλη απάτη – Οι τηλεοπτικές εκκλήσεις για δωρεές, τα ταξίδια και ο πολυτελής βίος (βίντεο)
- Λεβαδειακός – Άρης 3-0: Διέλυσε τους Θεσσαλονικείς και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στη Super League
- Νατάσα Παζαΐτη: «Αν καθόμουν να δίνω σημασία σε όσα συζητούσαν, τότε δεν θα προχωρούσα» – Οι φήμες ότι είχε νοσήσει με καρκίνο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook