Ιταλία – Κορωνοϊός: 246 νεκροί και 13.144 νέα κρούσματα τη Δευτέρα
«Καλπάζει» ο κορωνοϊός στην Ιταλία με τη χώρα να ανακοινώνει την Δευτέρα 13.144 περιστατικά κορωνοϊού και 246 θανάτους.
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 170.633 διαγνωστικά τεστ, το 7,6% από τα οποία προέκυψε θετικό.
Xθες, οι μολύνσεις ήταν 17.455, με 192 θανάτους. Σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 58 περισσότεροι ασθενείς και 474 περισσότεροι στους νοσοκομειακούς θαλάμους. Συνεχίζεται, δηλαδή, η αύξηση του αριθμού ασθενών με covid 19 που εισάγονται στα ιταλικά νοσοκομεία.
Στο μεταξύ, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι αποφάσισε την αντικατάσταση του Ντομένικο Αρκούρι, που έως τώρα ήταν ο ειδικός επίτροπος για την αντιμετώπιση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που προκλήθηκε από την πανδημία. Ως αντικαταστάτης του Αρκούρι (που είχε επιλεγεί από τον πρώην πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε) επελέγη ο στρατηγός Φραντσέσκο Πάολο Φιλιουόλο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε στην Αυστραλία! Δείτε βίντεο
- Ο τυφώνας Μελίσα χτυπά την Τζαμάικα με σφοδρούς ανέμους – Νεκροί, πλημμύρες και μεγάλες ζημιές (βίντεο)
- Χαμός στον αέρα με την Λατινοπούλου – «Ζήτω ο Μεταξάς – Να απολυθούν “σκουπίδια” εκπαιδευτικοί» (βίντεο)
- Το Ισραήλ εξαπολύει σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα μετά από εντολή του Νετανιάχου – Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας
- Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θόρυβο με το περιπολικό
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον 6 μηνών γιο της
- Χαρά Βέρρα: Πάντρεψε την κόρη της και βάφτισε τον εγγονό της – Βίντεο
- Χανιά: Η σφαίρα στην καρδιά σκότωσε τον 51χρονο στο Έλος Κισσάμου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook