Τρομακτικές ήταν οι τελευταίες στιγμές της 31χρονης αστρολόγου συζύγου του πρώην υπουργού , ο οποίος την ξυλοκόπησε άγρια πριν πεθάνει από εγκεφαλικό τραύμα.

Οι φρικιαστικές τελευταίες στιγμές της συζύγου του πρώην υπουργού – που σύρθηκε από τα μαλλιά της, κλωτσήθηκε και ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της πριν πεθάνει από εγκεφαλικό τραύμα – παίχτηκαν στο δικαστήριο , όπου γίνεται η δίκη του, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το Καζακστάν.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει την 31χρονη Σαλτανάτ Νουκένοβα να ξυλοκοπείται άγρια από τον 43χρονο Κιαντούκ Μπισιμπάγιεφ, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Οικονομικών της χώρας από τον Μάιο του 2016 μέχρι το τέλος της ίδιας χρονιάς.

Τα πλάνα δείχνουν την αστρολόγο Σαλτανάτ Νουκένοβα να ξυλοκοπείται βάναυσα από τον σύζυγό της, Κιαντούκ Μπισιμπάγιεφ , πρώην υπουργό Οικονομίας του Καζακστάν, σε εστιατόριο που ανήκει σε έναν από τους συγγενείς του.

Ο Κιαντούκ Μπισιμπάγιεφ ο οποίος , αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 20 ετών εάν κριθεί ένοχος, σύμφωνα με  τη  dailymail.co.uk είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι η σύζυγός του πέθανε από αυτοτραυματισμούς στις 9 Νοεμβρίου πέρυσι. Αλλά το βίντεο κλειστού κυκλώματος έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον ισχυρισμό του, καθώς δείχνει τον πολιτικό να γρονθοκοπεί και να κλωτσάει την ανυπεράσπιστη σύζυγό του δύο ώρες πριν πεθάνει.

Ο Μπισιμπάγιεφ παραδέχτηκε τελικά στο δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη ότι την είχε ξυλοκοπήσει και «άθελά του» προκάλεσε τον θάνατό της. Σε ένα βίντεο, το ζευγάρι φαίνεται να μαλώνει έξω από ένα εστιατόριο που ονομάζεται BAU, που ανήκει σε συγγενή του υπουργού στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα. Ο Μπισιμπάγιεφ φαίνεται να χτυπά θυμωμένος τη γυναίκα του και να την τραβάει στο έδαφος από τα μαλλιά, όπου την κλωτσάει τέσσερις φορές ενώ εκείνη είναι στο έδαφος.

Καθώς σηκώνεται, αρπάζει το λαιμό της και την γρονθοκοπά στο πρόσωπο , ρίχνοντας την στο έδαφος. Στη συνέχεια, καθώς η γυναίκα προσπαθεί να σηκωθεί , την κλωτσάει ξανά, της παίρνει μια χούφτα από τα μαλλιά και τη σέρνει μακριά από τη λήψη της κάμερας.

Ένα δεύτερο βίντεο, από το λόμπι του εστιατορίου, δείχνει τον υπουργό να συνεχίζει τη βάναυση επίθεση στη σύζυγό του. Καθώς πιάνει το λαιμό της, τη σέρνει σε μια γωνία και αρχίζει να απομακρύνεται πριν γυρίσει πίσω. Η Σαλτανάτ φαίνεται να πέφτει στο έδαφος και να προσπαθεί να συρθεί μακριά καθώς ο σύζυγός της την αρπάζει από τα μαλλιά και τη σέρνει σε ένα δωμάτιο καθώς τελειώνει το κλιπ.

«Ο Μπισιμμπάγιεφ έσπασε την πόρτα, την τράβηξε έξω και συνέχισε να τη χτυπάει», ισχυρίστηκε ο εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της δίκης τον περασμένο μήνα. «Αφού την έσυρε έξω από την τουαλέτα, ο Μπισιμμπάγιεφ άρπαξε τη Νουκένοβα από το λαιμό και την στραγγάλισε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της», είπε.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τραύμα στον εγκέφαλο το επόμενο πρωί σε μια από τις καμπίνες VIP του εστιατορίου, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μετά τη δολοφονία της, ο σύζυγος της φέρεται να κάθισε ήρεμα για ένα γεύμα αντί να καλέσει ένα ασθενοφόρο. Ο πρώην υπουργός παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι είχε τηλεφωνήσει σε ένα φίλο του μέντιουμ.

Ο Μπισιμπάγιεφ είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών,  και η Νουκένοβα ήταν η τρίτη σύζυγος του . Όπως έγινε γνωστό στη δίκη,  η επίθεση έγινε αφού το θύμα  είχε πεί ότι ήθελε να τον αφήσει. Η Νουκένοβα προσπάθησε να τον αφήσει πολλές φορές, ισχυριζόμενη επανειλημμένους ξυλοδαρμούς, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη δίκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook