Αιματηρό επεισόδιο στα ελληνοτουρκικά σύνορα – Τούρκοι αστυνομικοί πυροβόλησαν Έλληνα -Βίντεο

Ένας Έλληνας οδηγός φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε Τούρκο μοτοσυκλετιστή, μεταξύ του τελωνείου των Κήπων και του τελωνείου στα Ύψαλα , ακολουθώντας τρελή πορεία με το αυτοκίνητο του και όταν δεν σταμάτησε Τούρκοι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν στο πόδι.
Σοβαρό επεισόδιο με την εμπλοκή Έλληνα μεταξύ του τελωνείου των Κήπων και του τελωνείου στα Ύψαλα, σε τουρκικό έδαφος αναφέρει ότι σημειώθηκε η διοίκηση της Αδριανούπολης.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε κοντά στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, όταν ο Έλληνας οδηγός, κάνοντας μια τρελή κούρσα με το αυτοκίνητο του έπεσε πάνω σε μια μοτοσικλέτα τραυματίζοντας τον αναβάτη , ενώ φέρεται να επιτέθηκε σε Τούρκους αστυνομικούς, οι οποίοι τον πυροβόλησαν στο πόδι και τον συνέλαβαν.
Το συμβάν γνωστοποιήθηκε και στις ελληνικές Αρχές, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο Έλληνας Πρόξενος στην Αδριανούπολη.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ .
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνήτη της Αδριανούπολης:
«Στον ενδιάμεσο χώρο όπου βρίσκεται η Πύλη του Τελωνείου στα Ύψαλα και την Πύλη του Ελληνικού Τελωνείου, Έλληνας οδηγός οχήματος χτύπησε και τραυμάτισε έναν οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος ήταν Τούρκος υπήκοος, και αργότερα μπήκε στο χώρο από την αντίθετη κατεύθυνση και χτύπησε και φορτηγό με ξένη πινακίδα στην είσοδο ακτίνων Χ μπροστά από την πλατφόρμα κυκλοφορίας του φορτηγού. Ενώ προσπαθούσε να περάσει από το πλάι του οχήματός του, το φορτηγό προσέκρουσε στο όχημα και στις μπάρες και σταμάτησε».
«Ο οδηγός του εν λόγω οχήματος κατέβηκε από το όχημά του και με ένα κοπτικό εργαλείο στο χέρι πήγε προς τους αστυνομικούς μας. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί μας πυροβόλησαν προειδοποιητικά 2 φορές στον αέρα και αφού το άτομο δεν συμμορφώθηκε, ακινητοποιήθηκε πυροβολώντας το στο δεξί του πόδι».
Ο κρατούμενος Έλληνας υπήκοος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο».
«Αν και δεν υπήρξε σοβαρό πρόβλημα με την κατάσταση της υγείας του τραυματία συμπολίτη μας, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Μεταφέρουμε τις ευχές μας στον πολίτη μας να γίνει σύντομα καλά».
«Το θέμα γνωστοποιήθηκε επίσημα στους ομολόγους της άλλης χώρας, της Ελλάδας, μέσω του Κοινού Κέντρου Επαφής, ενώ παράλληλα προσκλήθηκε στο Κυβερνείο μας ο Έλληνας Πρόξενος στην Αδριανούπολη και ενημερώθηκε αναλυτικά».
«Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει η απαραίτητη δικαστική και διοικητική έρευνα και παρακολουθούνται στενά οι εξελίξεις».
Ολες οι Ειδήσεις
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
- ACTION 24: Oεπικεφαλής του «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» απόψε στο «Θα φας καλά» – Τρέϊλερ
- ΕΡΤNEWS: Η κρίση στη Μέση Ανατολή και οι επιπτώσεις της στον παγκόσμιο γεωστρατηγικό χάρτη, στην εκπομπή «Forcé» – Απόψε, Δευτέρα 16.06.2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook