Βραζιλία: Ξύλο μεταξύ υποψηφίων σε debate στο Σάο Πάολο (βίντεο)
Χαμός με ξύλο και σκαμπό να φεύγουν στον αέρα κατά τη διάρκεια τηλεμαχίας μεταξύ υποψηφίων δημάρχων για το Σάο Πάολο στη Βραζιλία
Αφορμή για το ξύλο στάθηκε το γεγονός ότι ένας υποψήφιος έκανε αναφορά σε παλαιότερες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης για τον αντίπαλό του, τις οποίες οι εισαγγελικές αρχές έχουν απορρίψει
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε debate για τη δημαρχία στην πόλη Σάο Πάολο στη Βραζιλία, με ξύλο και χτυπήματα με σκαμπό.
Εν μέσω των τοποθετήσεων, ο υποψήφιος Jose Luiz Datena σηκώθηκε και επιτέθηκε στον αντίπαλό του Pablo Marca με ένα σκαμπό. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, ο Datena απομακρύνεται από το stand που μιλάει, πλησιάζει τον Marca και να του ρίχνει το σκαμπό στο κεφάλι.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι που είχαν μείνει άναυδοι μπήκαν μπροστά και προσπάθησαν να σταματήσουν τον Datena που ήταν έτοιμος να επιτεθεί και δεύτερη φορά στον αντίπαλο του. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρύ τραύμα στο στήθος και στον καρπό.
Στα πλάνα φαίνεται το στούντιο να έχει γεμίσει στη συνέχεια από δημοσιογράφους και άντρες της ασφάλειας, που προσπαθούσαν να ρίξουν τους τόνους. Οι εικόνες ντροπής είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στη Βραζιλία. Η κατάσταση του τραυματία δεν εμπνέει ευτυχώς ανησυχία.
Cena completa da cadeirada do Datena no Pablo Marçal (em outro ângulo)
Ele arremessou a cadeira logo em seguida, por isso ele sofreu a fratura na costela pic.twitter.com/ANIKYnZTkH
— Brasil em Fúria (@brasilemfuria) September 17, 2024
Αφορμή για το ξύλο στάθηκε, σύμφωνα με τον Datena, η αναφορά του Marca σε παλιότερες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης, τις οποίες οι εισαγγελικές αρχές είχαν απορρίψει.
«Ήρθε με μια υπόθεση που είχε αρχειοθετηθεί, η οποία δεν είχε καν διερευνηθεί από την αστυνομία επειδή δεν υπήρχαν στοιχεία. Μια υπόθεση πριν 11 χρόνια που προκάλεσε πρόβλημα στην οικογένειά μου», δήλωσε ο Datena.
Ο Datena αποβλήθηκε από τη διαδικασία, παραδέχτηκε το λάθος του όμως τόνισε, σύμφωνα με το CNN, ότι δεν μετάνιωσε για την πράξη του.
Ο Marca, που θα κινηθεί νομικά, δημοσιεύοντας μια εικόνα και των τριών επιθέσεων στο Instagram έγραψε στη λεζάντα: «Γιατί όλο αυτό το μίσος;».
Ολες οι Ειδήσεις
- «ΗΛΕΚΤΡΑ» στην ΕΡΤ1: Μη χάσετε το συγκλονιστικό τέλος της αγαπημένης σειράς – Από Δευτέρα 15 έως και Τετάρτη 17.06.2026
- «Μπλε ώρες»: Το 4ο teaser με Β. Παναγοπούλου, Ε. Πιερίδου – Μια δυνατή ιστορία έρχεται στον ΣΚΑΪ
- LINGO με τον Νίκο Μουτσινά – Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:25 – Δείτε απόσπασμα της εκπομπής
- Πρώτη η ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ σε τηλεθέαση το Σάββατο 13 Ιουνίου – Μέσο μερίδιο τηλεθέασης που ξεπέρασε το 41% έκανε ο τελικός μπάσκετ Ολυμπιακού –Παναθηναϊκού
- Πανικός με τραυματισμό 9χρονου παιδιού στο 29ο Autotest Ηπειρωτικό Ράλλυ – Αγωνιστικό εξετράπη της πορείας του
- «Πάμε μια βόλτα;»: Καλεσμένος ο Γιάννης Ξανθούλης – Κυριακή 14 Ιουνίου στις 17:20 – Δείτε το τρέϊλερ
- Δολοφονία στα Εξάρχεια: Τούρκος το θύμα, εξετάζεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Χάτσικο με το σκύλο του που έμεινε δίπλα στη σορό
- Σοκαριστικό βίντεο από την Βραζιλία: 21χρονη πήγε για ελεύθερη πτώση και την έριξαν από γέφυρα 40 μέτρων χωρίς σχοινί ασφαλείας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook