Σοκ σε νοσοκομείο στα Κατεχόμενα: Μπέρδεψαν οινόπνευμα με νερό και τάϊσαν μωρά – Ένα βρέφος νεκρό
Για το τραγικό περιστατικό έχουν συλληφθεί πέντε εργαζόμενοι του νοσοκομείου και αναμένεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έχει διαταχθεί η τριήμερη κράτησή τους.
Μοιραίο αποδείχτηκε ένα λάθος που έγινε σε νοσοκομείο στα Κατεχόμενα, όταν εργαζόμενη μπέρδεψε το νερό με το οινόπνευμα και διέλυσε σ αυτό το γάλα, ταίζοντας τα μωρά.
Από το τραγικό λάθος του νοσηλευτικού προσωπικού είχε σαν αποτέλσαμ ένα βρέφος, 20 ημερών να χάσει τη ζωή του. Το βρέφος νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω προωρότητας.
Υπήρχαν ακόμη 6 μωράκια, τα οποία χρειάστηκαν να μεταφερθούν κι αυτά σε ΜΕΘ, μετά το οινόπνευμα που ήπιαν.
Ευτυχώς, οι νεότερες πληροφορίες λένε ότι τα 6 παιδάκια έχουν ξυπνήσει, έχουν βγει από την εντατική και είναι καλά.
Η συγκεκριμένη είδηση μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τουρκοκυπριακού Τύπου, όπως είναι φυσικό.
Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Γαβριέλας Ζαρτήλα, αναφέρει ότι ο πατέρας του βρέφους που «έφυγε» από την ζωή λέει ότι το νοσοκομείο δεν τους εξήγησε πολλά για το τραγικό συμβάν.
Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί πέντε εργαζόμενοι και αναμένεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έχει διαταχθεί η τριήμερη κράτησή τους.
Πρόκειται για τέσσερις εργαζόμενους που είχαν βάρδια όταν χορηγήθηκε το οινόπνευμα στα βρέφη κι ακόμη ένα άτομο που βρισκόταν στην προηγούμενη βάρδια.
Ολες οι Ειδήσεις
- ALCO: Στις 11,6 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ, αύξηση των αναποφάσιστων στο 21,5%
- Επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη βουλευτών της ΝΔ με τον επικεφαλής των ΕΛΤΑ – Πάρτε πίσω το «λουκέτο» στα καταστήματα, δεν μπρούμε να στηρίξουμε αυτό το σχέδιο
- Ηράκλειο – Βορίζια: «Δεχτήκαμε απειλές σήμερα, είπαν ότι θα μας εκτελέσουν όλους», λέει ο αδελφός της 56χρονης που σκοτώθηκε στο μακελειό (βίντεο)
- Βορίζια: Σπαρακτικές σκηνές στην κηδεία του Φανούρη Καργάκη – «Φρούριο» το χωριό για το φόβο αντιποίνων – Αναζητούνται 3 αδέλφια για το μακελειό ( βίντεο)
- Νότης Μαριάς: Γερμανία-Τουρκία: Οι παλιές αγάπες δύσκολα ξεχνιούνται
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, αλλά μαζί του το σκέφτομαι (βίντεο)
- 13ο Ladies Run: Μια γιορτή της γυναικείας δύναμης με την υπογραφή του ΟΠΑΠ – Περισσότερες από 1.000 γυναίκες έτρεξαν για καλό σκοπό για ακόμα μια χρονιά
- Το MEGA σημείο αναφοράς και τον Οκτώβριο με ενημέρωση, ψυχαγωγία, σάτιρα και μυθοπλασία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook