Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν το κλασικό τραγούδι του Γούντι Γκάθρι, This Land is you Land, ενώ η Lady Gaga τον εθνικό ύμνο.

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα λευκά πλαισιώνοντάς την με πλούσια κοσμήματα η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε το «This Land is Your Land» στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν ως νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Στο ξεκίνημα της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, στη σκηνή ανέβηκε η Lady Gaga, η οποία ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο με τη μπάντα του Ναυτικού των ΗΠΑ. Η 34χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε, φορώντας μια καρφίτσα, στην οποία είχε σμιλευτεί ένα χρυσό περιστέρι, μια συμβολική κίνηση, με σκοπό να στείλει μήνυμα ειρήνης σε όλο τον κόσμο.

Η Jennifer Lopez στη συνέχεια ερμήνευσε συγκινημένη το  «America is beautiful» λίγο πριν την ορκωμοσία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ.

«Δικαιοσύνη για όλους» φώναξε στα ισπανικά ολοκληρώνοντας την σύντομη ερμηνεία της JLo.  Ολοκλήρωσε δε την ερμηνεία της λέγοντας τραγουδιστά «Let’s get Loud», στέλνοντας ένα ενωτικό μήνυμα ελπίδας με έναν δικό της στίχο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook