Σάλος στη Βραζιλία: 60χρονος πιλότος βίαζε για χρόνια ανήλικα παιδιά, τον έπιασαν σε αεροπλάνο για Σάο Πάολο – Βίντεο από τη σύλληψη του
Ο πιλότος κατηγορείται για συμμετοχή σε οργανωμένο δίκτυο που εμπλέκεται σε παιδική πορνογραφία και βιασμό ευάλωτων θυμάτων. Συνελήφθη μέσα στο αεροπλάνο , μπροστά στα μάτια των έκπληκτων επιβατών.
Ο Sérgio Antônio Lopes – πιλότος της LATAM Airlines Brasil – συνελήφθη ως ύποπτος για διεύθυνση κυκλώματος σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών για τουλάχιστον οκτώ χρόνια. Σύμφωνα με τις αρχές βίαζε και ο ίδιος ανήλικα κορίτσια 10-14 ετών , ενώ φέρεται να συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων προωθώντας τα παιδιά σε πορνεία.
Στο βίντεο που βλέπει το φώς της δημοσιότητας ο πιλότος συλλαμβάνεται μέσα στο αεροπλάνο του με τους αστυνομικούς να του φορούν χειροπέδες μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών.
BREAKING🚨: 60-year-old LATAM Airlines pilot Sérgio Antônio Lopes was arrested last night, inside the cockpit of his plane at Congonhas Airport (São Paulo) moments before takeoff to Rio de Janeiro.
He’s accused of leading an 8+ year child sexual exploitation ring: paying… pic.twitter.com/2zoDlfKfs5
— Officer Lew (@officer_Lew) February 11, 2026
Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο πιλότος φέρεται να μετέφερε ανήλικα κορίτσια σε μοτέλ χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα και είναι ύποπτος για συμμετοχή σε οργανωμένο δίκτυο που εμπλέκεται σε παιδική πορνογραφία και βιασμό ευάλωτων θυμάτων. Συνελήφθη επίσης μια 55χρονη γυναίκα, κατηγορούμενη ότι φέρεται να εξέδιδε τις δικές της εγγονές ηλικίας 10, 12 και 14 ετών, για τις αρρωστημένες ορέξεις του πιλότου έναντι αμοιβής.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 60χρονος χρησιμοποιούσε ψεύτικες ταυτότητες για να πηγαίνει σε ξενοδοχεία με παιδιά και εκεί να τα κακοποιεί σεξουαλικά.
Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν, επίσης, ότι ο πιλότος λάμβανε φωτογραφίες των θυμάτων του που του έστελναν οι μητέρες ή οι γιαγιάδες τους.
Στους συνεργούς του εκτός από χρήματα, ο πιλότος έδινε φάρμακα, τους πλήρωνε το ενοίκιο ή τους αγόραζε συσκευές όπως τηλεοράσεις.
Ανάμεσά στα θύματά του βρίσκονται τρεις αδελφές ηλικίας 18, 12 και 10 ετών τις οποίες φέρεται να βίαζε για χρόνια.
Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το δίκτυο φέρεται να λειτουργούσε με «συνήθη συμπεριφορά, κατανομή ρόλων και συντονισμένη δράση», προσθέτοντας ότι τα εγκλήματα που ερευνώνται περιλαμβάνουν βιασμό ευάλωτου ατόμου, διευκόλυνση της πορνείας και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και εφήβων. Ενταλματα έρευνας και κατάσχεσης εκτελέστηκαν επίσης σε διευθύνσεις στο Σάο Πάολο και την Γκουαραρέμα, όπου φέρεται να διέμενε ο πιλότος. Σε ανακοίνωσή της, η LATAM Airlines Brasil δήλωσε ότι «έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα και είναι διαθέσιμη να βοηθήσει τις αρχές στις έρευνες». Η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε ότι «καταδικάζει απερίφραστα κάθε εγκληματική δραστηριότητα και επαναλαμβάνει ότι τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και συμπεριφοράς».
Ολες οι Ειδήσεις
- Κλέλια Ανδριολάτου: Οι πόζες της ηθοποιού με το μπικίνι της σε παραλία του Λος Άντζελες
- Ιωάννα Τούνη: Κλαίγοντας μίλησε για τη δίκη και το revenge porn – «Αντιμετωπίστηκα σαν μια κοινή πόρνη – Γιατί δεν λέμε τα ονόματά τους;» – Βίντεο
- Αυλαία στην τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το Πηγάδι του Διαβόλου
- Νίκος Πλακιάς: Οποιοσδήποτε έχει στο μυαλό του προσωπικά συμφέροντα για να μεταφερθεί η δίκη σε άλλη πόλη θα με βρει απέναντι
- Άννα Βίσση: Συναυλία-υπερθέαμα στο ΟΑΚΑ για 100.000 θεατές με παραγωγή που ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ
- Άγρια κόντρα Φλωρίδη – Καρυστιανού για τη δίκη των Τεμπών: Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων – «Κατάντια», απαντά εκείνη (βίντεο)
- Ο Βαρθακούρης βαθμολόγησε Ρέμο, Βέρτη, Μαζωνάκη, Φέρρη και Πλούταρχο, ποιον έβαλε στην κορυφή (βίντεο)
- Στον πόλεμο και η Υεμένη: O ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως οι Χούθι επιτέθηκαν με πύραυλο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook