Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Don Livio Fanzaga, Διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του Βατικανού Radio Maria.

Στις δηλώσεις αυτές, ο Don Fanzaga εξαπολύει πυρά κατά της επιλογής της ημερομηνίας για το ξεκίνημα της εμβολιαστικής εκστρατείας (δηλαδή στις 27 Δεκεμβρίου του 2020, αν και ο ίδιος αναφέρεται στα Χριστούγεννα) αλλά και κατά των ίδιων των εμβολίων.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Ιταλία, οι δηλώσεις του Don Fanzaga αναδείχθηκαν από την δημοφιλή εκπομπή La Zanzara στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio24, των οποίων οι παρουσιαστές σχολίασαν επικριτικά τις δηλώσεις του και πόσο μάλλον όταν το Radio Maria έχει εκατομμύρια ακροατές σε όλη την υφήλιο.

Ακολουθούν μεταφρασμένες οι δηλώσεις του Don Fanzaga: «Η πανδημία μού φαίνεται ότι είχε την «άδεια» του Θεού. Ο Θεός ξέρει ποια είναι η προέλευση της πανδημίας. Μπορεί επίσης να είναι μια διεστραμμένη προέλευση, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλά ο Θεός επέτρεψε στην πανδημία να δείξει στην ανθρωπότητα ότι χωρίς τον Θεό δεν έχει μέλλον.

Ο οποίος χωρίς τον Θεό δεν μπορεί καν να εξαλείψει έναν ιό. Και πάνω απ’ όλα ήθελε να ταπεινώσει το νέο είδωλο της ανθρωπότητας που είναι η επιστήμη, σαν να ήταν ένα σωτήριο όργανο. Η επιστήμη είναι χρήσιμη, αλλά δεν είναι ένα σωτήριο εργαλείο, αγαπητοί φίλοι, και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για το εμβόλιο. Το εμβόλιο μπορεί να είναι χρήσιμο και σίγουρα ήταν χρήσιμο στο παρελθόν, αλλά δεν είναι η σωτηρία. Δεν είναι η λύση στα προβλήματά μας. Αυτό είναι σίγουρο.

Μόλις τους τελευταίους μήνες ενόψει των Χριστουγέννων, αυτή η μάστιγα επέτρεψε στην Ευρωπαϊκή Ένωση να παρουσιάσει την Vax-Day, την ημέρα του εμβολιασμού, σαν να ήταν τα Χριστούγεννα. Σαν να ήταν το εμβόλιο το νέο μωρό Ιησούς. Μια σαφής κήρυξη πολέμου ενάντια στον Θεό.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook