Νέος γύρος αντιδικίας στο διαζύγιο της Αντζελίνας Τζολί με τον Μπράντ Πιτ στο πλαίσιο της νομικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού για τον διαμοιρασμό των περιουσιακών τους στοιχείων και την κηδεμονία των ανήλικων παιδιών τους, μετά τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με το US Weekly, ο 19χρονος Μάντοξ έχει τοποθετηθεί για το ζήτημα της επιμέλειας. «Έχει ήδη καταθέσει ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη διαφωνία για την επιμέλεια», αναφέρει πηγή, σημειώνοντας ότι τα σχόλιά του «δεν ήταν πολύ κολακευτικά για τον Μπραντ Πιτ».

Μάλιστα, ο Μάντοξ – όπως αναφέρει το US Weekly – επιθυμεί να αφαιρέσει νόμιμα το επίθετο Πιτ από το όνομά του. «Δεν χρησιμοποιεί το Πιτ ως επώνυμό του σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ’ αυτού χρησιμοποιεί το Τζολί» ανέφερε η πηγή. «Ο Μάντοξ θέλει να αλλάξει νόμιμα το επίθετό του σε Τζολί, κάτι που η Αντζελίνα δεν υποστηρίζει»., σύμφωνα με πηγές.

Η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να υπέβαλε νέα δικαστικά έγγραφα την περασμένη Παρασκευή, κατηγορώντας τον Μπραν Πιτ για ενδοοικογενειακή βία. Τα έγγραφα αναφέρουν ότι η 45χρονη ηθοποιός και τα παιδιά τους, ο 19χρονος Μάντοξ, ο 17χρονος Παξ, η 16χρονη Ζαχάρα, η 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, είναι πρόθυμα να προσφέρουν αποδείξεις για την υποστήριξη των ισχυρισμών της ηθοποιού.

Τον Νοέμβριο του 2016, πάντως, το τμήμα Οικογενειακών Υπηρεσιών της κομητείας του Λος Άντζελες έκρινε αθώο τον Μπραντ Πιτ μετά από έρευνα για φερόμενη κακοποίηση παιδιών.

Το συγκεκριμένο τμήμα πήρε κατάθεση από τον ηθοποιό, την Αντζελίνα Τζολί και τα 6 τους παιδιά εκείνη την περίοδο, μετά από φερόμενο περιστατικό μεταξύ του Πιτ και του Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας.
«Το τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες τον απαλλάσσει από τυχόν ισχυρισμούς κακοποίησης παιδιών» είχε αναφέρει. «Το Τμήμα έλαβε σοβαρά υπόψη το ζήτημα και στα σχεδόν δύο χρόνια παρακολούθησης, δεν υπήρχε ούτε ένα περιστατικό που να προκαλέσει συναγερμό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook