Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Μπραντ Πιτ, αφού η Αντζελίνα Τζολί έχει καταθέσει ήδη αρκετά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια του γάμου τους υπήρχε ενδοοικογενειακή βία.

Όπως δημοσιεύει το Watch and chill, πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στον ηθοποιό δήλωσε: «Ο Μπραντ είναι διαλυμένος που η Αντζελίνα επέλεξε αυτόν τον δρόμο. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που έχουν μείνει από αυτόν τον γάμο. Εχει αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του, έχει σταματήσει να πίνει. Ο γάμος τους ήταν πολύ παθιασμένος και τοξικός ανά περιόδους και όπως όλα τα ζευγάρια είχαν καβγάδες. Είχαν όμως και υπέροχες στιγμές μαζί».

«Ο Μπράντ ποτέ δεν επιτέθηκε στην Αντζελίνα. Ωστόσο οι δικηγόροι του θεωρούν ότι επίτηδες έγινε διαρροή των εγγράφων για να επηρεαστεί η κοινή γνώμη. Νιώθει ότι τον απομονώνουν όλο και περισσότερο από τα παιδιά του και αυτό είναι καταστροφικό για εκείνον».

Η δικαστική διαμάχη θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού κάθε πλευρά θα καλέσει διάσημους μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Πιτ έκανε ήδη την πρώτη έκπληξη, καλώντας να καταθέσει υπέρ του η Τζίλιαν Αρμενάντε, ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια της Τζολί στην ταινία Girl Interrupted το 1999, αλλά και αρκετούς σωματοφύλακες και ψυχίατρους.

H Τζολί, εκτός από τις αποδείξεις που σκοπεύει να παρουσιάσει, θα χρησιμοποιήσει εναντίον του την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις που είχε με άλλες γυναίκες.

Ο Πιτ έχει παραδεχτεί ότι μετά τον χωρισμό τους, παρακολούθησε συνεδρίες των ανώνυμων αλκοολικών για ενάμιση χρόνο. Στη συνέντευξη του στους New York Times, είχε πει μεταξύ άλλων: «Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό»…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook