Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνάει ο αντίπαλος του Βλαντιμιρ Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, μετά τη σύλληψή του κατά την άφιξή του στη Μόσχα.

Οι συνεργάτες του δίνουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από το “Παλάτι”, όπως το χαρακτηρίζουν, του Βλάντιμιρ Πούτιν, το οποίο κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως το πιο μυστικό και καλά φυλαγμένο μέρος στη χώρα. Όπως σημειώνουν, δεν πρόκειται για ένα απλό εξοχικό, ή μια απλή κατοικία, αλλά για ένα “βασίλειο”.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Ναβάλνι, το βίντεο δημιουργήθηκε πριν εκείνος επιστρέψει στη χώρα αλλά δεν το έδωσαν στη δημοσιότητα για να μην πιστεύει ο Πούτιν ότι τον φοβούνται… Ωστόσο, αμέσως μετά τη σύλληψη του Αλεξέι Ναβάλνι κρίθηκε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Οι συνεργάτες του Ναβάλνι πήραν τις φωτογραφίες που έβγαλαν εργάτες το 2011 και τα συνέκριναν με τα αρχιτεκτονικά σχέδια των εσωτερικών χώρων και μέσω υπολογιστή δημιούργησαν τις εικόνες…

Η ομάδα Ναβάλνι ισχυρίζεται ότι η έκταση διαθέτει απόρθητους φράχτες, το δικό της λιμάνι, εκκλησία, ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και δικό της συνοριακό σημείο ελέγχου!

Επίσης χαρακτηρίζουν τον Ρώσο Πρόεδρο «ψυχικά άρρωστο»: «Είχε εμμονή με τον πλούτο και την πολυτέλεια. Έχει την έκταση 39 φορές του Πριγκιπάτου του Μονακό και δεν μπορεί κανείς να προσεγγίσει ούτε από στεριά, ούτε από θάλασσα ούτε από αέρα. Όσοι εργάζονται εκεί απαγορεύεται να έχουν πάνω τους κινητό τηλέφωνο με φωτογραφική μηχανή», σημειώνουν οι συνεργάτες του Ναβάλνι.

Λένε πως τα δωμάτια θυμίζουν τσαρική Ρωσία, ένω υπάρχει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, ντισκοτέκ με μπάρες για pole dancing, ιδιαίτερο γυμναστήριο στη σουίτα του Πούτιν, αναγνωστήρια, αίθουσες παιχνιδιών και δωμάτιο ψυχαγωγίας.

Λέγεται ότι η κατασκευή του κόστισε περισσότερα από 1 δισ. δολάρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook