Ο Δούκας του Κέιμπριτζ πρίγκιπας Ουίλιαμ, νίκησε τον Τζέισον Στέιθαμ και τον ράπερ Πίτμπουλ σε μια μάχη για τον τίτλο του «πιο σέξι φαλακρού άνδρα» στον πλανήτη, όπως γράφει η Independent. που βασίστηκε σε έρευνα σχετική με τις αναζητήσεις στην Google.

Η εταιρεία προσθετικής χειρουργικής από την Αγγλία Longevita αναζήτησε λέξεις – κλειδιά όπως “σέξι” στην μηχανή αναζήτησης της Google, ώστε να εντοπίσει πόσες φορές αυτά έχουν αυτές συνδεθεί με πασίγνωστους άντρες όπως ο Τζέισον Στέϊθάμ, ο Μάικλ Τζόρνταν, και ο Μάικ Τάισον. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε την απόλυτη ανατροπή και βρέθηκε στην πρώτη θέση των σχετικών αναζητήσεων.

H εταιρία μετά την ανάλυση των διαδικτυακών πληροφοριών ανακοίνωσε επίσημα ότι η λέξη «σέξι» είναι αυτή που συνοδεύει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στις περισσότερες αναζητήσεις των χρηστών, οι οποίες ανέρχονται σε 17,6 εκατομμύριες βάσει στατιστικών υπολογισμών.

Ο πρώην πυγμάχος Μάικ Τάισον, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Τζέισον Στέϊθαμ και ο ράπερ Πίτμπουλ συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, όπως και ο θρύλος του Στάρ Τρεκ, Πάτρικ Στίουαρτ βρίσκονται εκτός της τελικής δεκάδας.

Πάντως, πολλοί χρήστες του twitter απογοητεύτηκαν από τα αποτελέσματα της έρευνας. Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν άξιζε τον τίτλο του «πιο σέξι φαλακρού άνδρα» , ενώ κάποιοι ήθελαν τον τίτλο για τον ηθποποιό Στάνλεϊ Τούτσι

Δείτε τις αναρτήσεις στο twitter:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook