«Άραγε, σας λείπω ήδη;» ρώτησε τους προσκεκλημένους του γάμου στον οποίο συμμετείχε ο Τραμπ, προτού συνεχίσει επαναλαμβάνοντας τις αβάσιμες κατηγορίες του περί εκλογικής νοθείας

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε σε ένα γάμο ψηφοφόρων του στο θέρετρο Mar-a-Lago στη Φλόριντα το Σαββατοκύριακο και ακόμα και εκεί πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να κατηγορεί τον Τζο Μπάιντεν και την Κίνα.

Αναφέρθηκε στην κατάσταση στα σύνορα με το Μεξικό και έθεσε ακόμη περισσότερα ερωτήματα σχετικά με τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τις οποίες έχασε.

«Σας έλειψα ήδη;» διερωτήθηκε εν μέσω δυνατών χειροκροτημάτων. Και συνέχισε σαν σε προεκλογική εκστρατεία να λέει ότι ήταν έτοιμη η διοίκησή του να κάνει συμφωνίες για τα σύνορα με το Μεξικό, για την Κίνα, το Ιράν.

«Και αυτός ο τύπος [Μπάιντεν] πηγαίνει και αποσύρει τις κυρώσεις και στη συνέχεια λέει ότι θα θέλαμε να διαπραγματευτούμε τώρα», είπε. Ωστόσο, ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν έχει αποσύρει τις κυρώσεις κατά του Ιράν.

Τον Φεβρουάριο, ο Λευκός Οίκος του Μπάιντεν απέσυρε το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να επιβάλλει διεθνείς κυρώσεις στο Ιράν για παραβίαση της πυρηνικής συμφωνίας.

Ο Τραμπ έπειτα μίλησε κατά της διοίκησης Μπάιντεν για την κατάσταση στα νότια σύνορα με το Μεξικό. Ο αριθμός των ατόμων, που έφτασαν από το Μεξικό, αυξήθηκε από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων ασυνόδευτων ανηλίκων που κρατούνται σε εγκαταστάσεις κράτησης μετανάστευσης.

«Τα σύνορα δεν είναι καλά. Είναι στα χειρότερα επίπεδα από ποτέ», είπε ο Τραμπ. «Τι συμβαίνει με τα παιδιά, ζουν στην αθλιότητα. Ζουν όπως κανείς δεν έχει δει ποτέ. Ποτέ δεν ήταν έτσι εκεί τα πράγματα» είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook