Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε πρώην σωματοφύλακας του Ντόναλντ Τραμπ, κατά την οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε χαστουκίσει τη σύζυγό της και πως η δεύτερη έκανε πάντα ότι της έλεγε ο άντρας της χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις.

Μιλώντας στην Daily Mail, ο πρώην σωματοφύλακας Κέβιν Μακέι ανέφερε πως είχε γίνει αρκετές φορές μάρτυρας της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Ντόναλντ Τραμπ. Διευκρίνισε πως τον είχε ακούσει πολλές φορές να μιλά άσχημα σε συνεργάτες του, να απειλεί εργολάβους και να εκφοβίζει ιδιοκτήτες γης.

«Νόμιζα ότι ήταν “εντάξει” όταν άρχισα να δουλεύω γι’ αυτόν, αλλά με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν είναι από αυτούς που κρατάνε το λόγο του», σχολίασε ο Μακέι.

Για τη Μελάνια Τραμπ, ο πρώην σωματοφύλακας είπε πως ήταν μία «προστατευτική» σύζυγος και έκανε ό,τι της έλεγε ο Τραμπ χωρίς να φέρνει την παραμικρή αντίρρηση.

Σημειώνεται πως ο Μακέι ήταν στη δούλεψη του Τραμπ από το 2007, ενώ το 2012 απολύθηκε. Στη διάρκεια των ετών αυτών έζησε πολλά με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

Ένα από αυτά που δεν μπορεί να ξεχάσει είναι ότι ο Τραμπ δεν του έδωσε ποτέ πίσω τα 130 δολάρια που του είχε δανείσει για μία παραγγελία McDonald’s.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook