Τη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ο φίλος του θύματος που είχαν τη συνομιλία.

Οι αρχές στο Λας Βέγκας ανέφεραν ότι μια γυναίκα σκότωσε τον σύζυγό της ενώ ήταν σε μια ζωντανή κλήση συνομιλίας (live chat call) και προσπάθησε στη συνέχεια να παρουσιάσει τη δολοφονία ως ατύχημα.
Η Emily Ikuta, 37 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του 36χρονου Jourell Ng στις 22 Μαρτίου.
Τον θάνατο του 36χρονου ανέφερε ένας φίλος του πατέρα του, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν σε μια ζωντανή συνομιλία μαζί του όταν σκοτώθηκε, ανέφερε το Las Vegas Review-Journal.
«Ενημέρωσαν τους ντετέκτιβ ότι άκουσαν τον σκύλο του Ng να γαβγίζει στο παρασκήνιο της κλήσης, πριν ακούσουν έναν θόρυβο που πίστευαν ότι ήταν πυροβολισμός» αναφέρει η αστυνομική έκθεση.

Η Ikuta φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι ο σύζυγός της πυροβολήθηκε κατά λάθος κατά τον καθαρισμό ενός όπλου. Τον βρήκε στο πάτωμα και έβαλε το όπλο σε μια ντουλάπα όπως δήλωσε.
Οι αρχές βρήκαν υλικά καθαρισμού πυροβόλων όπλων κοντά στο γραφείο, αλλά τα αντικείμενα δεν φαίνεται να είχαν χρησιμοποιηθεί.
Κάτω από το σώμα του δεν υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση αίματος. Θα αναμενόταν να υπάρχει μια λίμνη αίματος αν είχε βρεθεί ο Ng στραμμένος προς τα κάτω, όπως δήλωσε η σύζυγος του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook