Ένας ουκρανός επενδυτής και playboy, που ποζάρει με τον Μπαράκ Ομπάμα, τη Χίλαρι Κλίντον και τον Τζορτζ Κλούνεϊ, είναι ο άντρας πίσω από τη γυμνή φωτογράφιση των μοντέλων στο Ντουμπάι που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Vitaliy Grechin, που γεννήθηκε στο Κίεβο, μεγάλωσε και εργάστηκε στις ΗΠΑ, κατηγορείται ότι οργάνωσε τη φωτογράφιση στο αραβικό εμιράτο που κατέληξε στη σύλληψη 12 μοντέλων από την Ουκρανία και ενός Ρώσου από τις αρχές του εμιράτου για παραβίαση των αυστηρών νόμων περί κοσμιότητας.


Αναφέρεται ότι έχει πτυχία στη χρηματοδότηση και την ψυχολογία προσωπικού. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό και ότι κάποια στιγμή τοποθετήθηκε στην αμερικανική πρεσβεία στην Ουκρανία.

Τα ουκρανικά μέσα τον κατηγορούν ότι αυτός ήταν ο εγκέφαλος.

Τα κοινωνικά του μέσα είναι εξάλλου γεμάτα από βίντεο και φωτογραφίες που τον εμφανίζουν ανάμεσα σε μοντέλα σε κότερα, νυχτερινά κέντρα και ιδιωτικά τζετ., ενώ ποζάρει και με τον Μπαράκ Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον.
Τα μέσα της χώρας του τον κατονομάζουν ως τον άντρα που έστησε τη φωτογράφιση σε μπαλκόνι του Ντουμπάι με τις 19 γυμνές γυναίκες, που προκάλεσαν την επέμβαση των αρχών .

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτός είναι ο διοργανωτής του ταξιδιού και της σκανδαλώδους φωτογράφισης», γράφει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Κιέβου, Strana. Το site αποκαλύπτει πως ο ίδιος δεν συνελήφθη με τους υπολοίπους.

Ο Grechin αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε για την εμπλοκή του στο διεθνές σκάνδαλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook