Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Αμερικανός ράπερ DMX, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και μια εβδομάδα σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, μετά το έμφραγμα που υπέστη από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Ο κατά κόσμον Ερλ Σίμονς, πέθανε σε ηλικία 50 ετών, υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες μορφές της hip hop, όμως δεν πραγματοποίησε την καριέρα για την οποία προοριζόταν, εξαιτίας σοβαρών προσωπικών προβλημάτων και της βαριάς χρήσης ναρκωτικών και άλλων ουσιών.

Ο DMX (Dark Man X) σημείωσε μεγάλη επιτυχία κυρίως στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές του 2000.

«Ο Ερλ ήταν μαχητής, πολέμησε μέχρι το τέλος. Αγαπούσε την οικογένειά του και θα θυμόμαστε τις στιγμές που περάσαμε μαζί του. Η μουσική του ενέπνευσε αμέτρητους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και η κληρονομιά του θα ζήσει για πάντα» ανέφερε η οικογένειά του.

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη το 1970 ο DMX μεγάλωσε σε σκληρό περιβάλλον, καθώς από μικρή ηλικία βρέθηκε σε ειδικές δομές για παιδιά εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς της μητέρας του.

Η ζωή του ήταν ταραχώδης, με εγκλήματα και φυλακίσεις, παράλληλα με το χτίσιμο της καριέρας του το ραπ.

Είδε πέντε από τα album του να φθάνουν στο Νο1 στις ΗΠΑ, όμως τα X Gon’ Give It to Ya.,Party Up (Up in Here) και What is My Name, ενώ στους στίχους του περιέγραψε με σκληρό τρόπο τη ζωή του, την εγκληματικότητα και την τραγική κατάσταση στις φτωχές γειτονιές

Η σχέση του με τα ναρκωτικά ξεκίνησε από την εφηβική του ηλικία και τον ακολούθησε σε όλη τη σύντομη ζωή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook