Ο Στάθης Άνθης, γνωστός στην περιοχή του ως Σταν, είχε εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου

Την οικογένεια του Στάθη Άνθη, αδερφού του σεφ Δημήτρη Άνθη, καλούν οι αστυνομικές αρχές του Κίνγκσμπριτζ, για την αναγνώριση σορού που ανασύρθηκε από τη θάλασσα.

Οι αρχές ενημέρωσαν για τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στο νερό, στην περιοχή του Bigbury Bay, με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook.

«Έφθασαν ναυαγοσώστες και με τη βοήθεια σωστικού σκάφους ανασύρθηκε πτώμα από το νερό. Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν) που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh έχει ενημερωθεί για το εύρημα», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Άνθης είχε εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου από το παλιρροιακό νησί στην ακτή του Νότιου Ντέβον στο Πλίμουθ της Αγγλίας, όπου ζούσε.

Ο Δημήτρης Άνθης, από την πλευρά του, είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι να δώσει πληροφορίες: «Όποιος γνωρίζει κάτι, αν ακούσει κάτι, ας επικοινωνήσει με τις Αρχές, με εμένα, όπου νιώθει καλύτερα. Είναι όλοι alert, όλοι οι φίλοι μας είναι alert. Αν είναι κάπου και μας ακούει, ή έχει δει ότι έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία, εμείς… Να μην ντραπεί, να μην φοβηθεί. Εμείς είμαστε εδώ, τον αγαπάμε, να γυρίσει πίσω, να επικοινωνήσει μαζί μας», είχε δηλώσει.

Ο 33χρονος Στάθης, γνωστός στην περιοχή ως Σταν, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας. Την καταγγελία της εξαφάνισης έκανε η σύντροφός του. «Καταλαβαίνετε ότι και αυτή της ασκείται μεγάλη πίεση και από την αστυνομία, γιατί είναι η τελευταία που τον είδε, και δεν αντέχει την ψυχολογική πίεση, καταλαβαίνετε. Ό,τι ήταν να πει στην αστυνομία, το έχει κάνει. Τώρα όλοι προσευχόμαστε στο να βρεθεί. Και κυρίως να βρεθεί ζωντανός. Το μόνο που τον απασχολούσε ήτανε ότι τρεις μήνες τώρα ήτανε χωρίς δουλειά, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, και τον είχε στρεσάρει λίγο η καραντίνα, αλλά δε θέλω να πιστεύω ότι έκανε κάτι κακό στον εαυτό του για αυτόν τον λόγο», είχε πει τότε ο αδελφός του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook