Απίστευτες εικόνες σε πτήση της της Tunisair στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Μαλλιά… κουβάρια έγιναν επιβάτες σε πτήση των τυνησιακών αερογραμμών «Tunisair», με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να απογειωθεί από την Κωνσταντινούπολη με πέντε ώρες καθυστέρηση.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», αιτία του άγριου καβγά ήταν τα ντουλάπια για τις χειραποσκευές, ενώ άντρες και γυναίκες κατέληξαν να πιαστούν μαλλί με μαλλί, αναγκάζοντας τους αεροσυνοδούς να μπουν στη μέση για τις χωρίσουν.

Όπως ωστόσο απαθανατίζεται στο βίντεο – ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, αυτοί ίσως και να έφαγαν τελικά το περισσότερο ξύλο, αφού τα… ξώφαλτσα χτυπήματα έδωσαν και πήραν, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αρχικά ένας άνδρας ήταν αυτός που διαπληκτίστηκε με μια γυναίκα, την οποία έπιασε από τα μαλλιά, πριν τη γρονθοκοπήσει.

Τότε ένας αεροσυνοδός σπεύδει να τους χωρίσει, ωστόσο η σύρραξη γενικεύεται, με αποτέλεσμα κι άλλοι επιβάτες να πιαστούν στα χέρια.
Στο βίντεο φαίνονται επίσης δύο γυναίκες να σπρώχνουν και να χτυπούν η μία την άλλη, ενώ μία ακόμη γυναίκα, με λευκή μαντίλα, φωνάζει σε τρεις άλλες επιβάτισσες πριν αρχίσει να τις χτυπά.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του αεροδρομίου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Στο τέλος, οι επιβάτες στέκονται στο διάδρομο του αεροπλάνου, με πολλούς από αυτούς να φωνάζουν ο ένας στον άλλο.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Απριλίου, στην πτήση «TU216», με προορισμό το Διεθνές Αεροδρόμιο Τύνιδας-Καρχηδόνας στην Τυνησία, ενώ η «Tunisair» έχει αρχίσει έρευνα για το περιστατικό που προκάλεσε πεντάωρη καθυστέρηση στην απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook