«Βελούδινο» φαίνεται ότι είναι το διαζύγιο του Μπίλ και της Μελίντα Γκέϊτς.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν δημόσια το διαζύγιο τους λέγοντας πως δεν μπορούν πια να συνεχίσουν μαζί ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής τους.

Ο ιδρυτής της Microsoft Μπίλ Γκέϊτς , σύμφωνα με το Forbes, έχει περιουσία που υπολογίζεται στα 129 δισ. δολάρια και είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι θα χωρίσει την περιουσία του με ιδιωτικό συμφωνητικό, ενώ το E!News αποκάλυψε ότι μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Μελίντα, o Μπιλ μετέφερε στο όνομά της $14,1 εκατομμύρια σε μετοχές της Canadian National Railway Company, $2,94 εκατομμύρια σε μετοχές της AutoNation, μετοχές αξίας $2.4 δισ. της Cascade Investment, Bill Gate’s investment vehicle, $25.8 εκατομμύρια σε μετοχές της Mexico-based Coca-Cola Femsa και $155.4 εκατομμύρια σε μετοχές της Mexican broadcaster Grupo Televisa SA.
Κι όλα αυτά τα μυθικά ποσά είναι μόνον η αρχή καθώς θα υπάρξει και συνέχεια στο διαμοιρασμό της περιουσίας , αφού δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Microsoft και είχε παντρευτεί στη Χαβάη το 1994. Το 2000 είχαν ιδρύσει το Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς Foundation, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που στοχεύει στην καταπολέμηση της φτώχειας, των ασθενειών και των ανισοτήτων στον κόσμο”, την οποία θα συνεχίσουν να διευθύνουν μαζί ακόμη και μετά το διαζύγιό τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook