Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς ήταν το πρώτο και μοναδικό μέχρι τώρα ανύπαντρο ζευγάρι που έμενε στην βρετανική πρωθυπουργική κατοικία.

Ο 56χρονος Βρετανός πρωθυπουργός παντρεύτηκε τη33χρονη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς σε μία μυστική τελετή, όπως αποκάλυψε αργά το βράδυ η Mail on Sunday.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον Καθεδρικό ναό του Ουεστμίνστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ναός κλειδώθηκε ξαφνικά σήμερα μετά το μεσημέρι και λίγο αργότερα έφθασε εκεί η Σίμοντς. Η τελετή ήταν τόσο μυστική που έδωσαν το παρών ελάχιστα άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν στενοί φίλοι της οικογένειας.

Η είδηση έρχεται μόλις 6 ημέρες αφότου το ζευγάρι – το οποίο αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και απέκτησε έναν γιο, ηλικίας ενός έτους- έστειλε προσκλητήρια σε φίλους και συγγενείς, ζητώντας τους να έχουν κενό το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 για τον εορτασμό του γάμου τους. Ένας από τους καλεσμένους στον σημερινό γάμο δήλωσε στην Mail on Sunday: «Το ζευγάρι θα κάνει σύντομα ανακοινώσεις».

Όλοι οι προσκεκλημένοι προσκλήθηκαν την τελευταία στιγμή και συμμετείχαν μόνο λίγοι υπάλληλοι της εκκλησίας. Ακόμη και οι υπάλληλοι του αριθμού 10 της Downing Street πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο, σύμφωνα με πηγές. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Daniel Humphries, ο ο οποίος πέρυσι βάπτισε τον γιο του ζευγαριού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook