Μία γυναίκα, ισχυρίζεται πως εκείνος την βίαζε και την κακοποιούσε κατ' εξακολούθηση από το 2011

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και διεθνώς.

Αυτή την φορά η νέα κατηγορία έρχεται να προστεθεί στα όσα βαραίνουν τον Μέριλιν Μάνσον και αφορά μία γυναίκα, η οποία προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει το όνομά της,η οποία ισχυρίζεται πως είχε σχέση για πάνω από 10 χρόνια με τον ροκ σταρ, ενώ εκείνος την βίαζε και την κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση από το 2011.

Όπως αναφέρει, είχε καταφέρει να σβήσει από το μυαλό της τις άσχημες αναμνήσεις του βιασμού μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες καταγγελίες από την Εσμέ Μπιάνκο και την Έβαν Ράσελ Γουντ.

Τότε θεώρησε «χρέος της» να αποκαλύψει την περιπέτεια, που έζησε και η ίδια.
Η ιστορία μεταξύ τους, όπως δήλωσε η γυναίκα, ξεκίνησε το 1996, όταν ο Μέριλιν Μάνσον της έδειξε ένα βίντεο με τον τίτλο «Groupie», όπου φαίνεται να κακοποιεί μία άλλη γυναίκα -πιθανότατα φαν του-, την οποία έχει δέσει σε μία καρέκλα.

Η ίδια περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο τραγουδιστής φαινόταν να πιέζει την γυναίκα να πιει ένα υγρό, το οποίο σε εκείνη έμοιαζε σαν ούρα, ενώ τη σημάδευε ταυτόχρονα με ένα όπλο.

Μόλις είδε το φρικιαστικό βίντεο, η -αγνώστου ταυτότητας- γυναίκα φοβήθηκε για την ζωή της, όπως εξηγεί, καθώς στην συνέχεια της σεξουαλικής πράξης ο Μάνσον έγινε πάρα πολύ βίαιος απέναντι στην δεμένη κοπέλα. Θεώρησε, λοιπόν, πως δεν έχει πολλές επιλογές και έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης, που για εκείνη κράτησε 10 χρόνια.

Το θύμα ανέφερε πως όταν βρήκε τη δύναμη και αποφάσισε να φύγει από αυτή την κατάσταση, του επέστρεψε το κλειδί του σπιτιού του. Τότε εκείνος την βίασε ξανά και απείλησε να την σκοτώσει. Υπερηφανεύτηκε μάλιστα, πως ακόμα και αν το έκανε, θα την γλίτωνε εξαιτίας της φήμης του και των γνωριμιών του.

Μία πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε ότι το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο καταγγέλλει η γυναίκα, δεν αφορά ένα πραγματικό γεγονός, αλλά είχε γυριστεί για τις ανάγκες μίας ταινίας μικρού μήκους, η οποία τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Η γυναίκα, που φαινόταν στο βίντεο, ήταν ηθοποιός, η οποία συμμετείχε επίσης στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή για το Long Hard Road From Hell.

Ο Μέριλιν Μάνσον πρόσφατα είχε μιλήσει μέσα από ένα live του στο Instagram για τις κατηγορίες, που έχει δεχτεί, υποστηρίζοντας πως όλες του οι ερωτικές σχέσεις ήταν απόλυτα συναινετικές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook