Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την γέννηση της κόρης τους την οποία θα ονομάσουν Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάνα Μάουντμπαντεν – Ουίνσδορ.

Το πρώτο της όνομα, Λίλιμπετ, αποτελεί χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ το μεσαίο της όνομα δόθηκε στη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μητέρας του Χάρι.

Οι εκπρόσωποι του πρώην βασιλικού ζευγαριού δήλωσαν: «Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, καλωσόρισαν την κόρη τους, Λίλιμπετ “Lili” Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ.»

«Ο Δούκας και η Δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας, ενώ απολαμβάνουν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή ως οικογένεια», πρόσθεσε εκπρόσωπός τους.

Το νεογέννητο είναι όγδοο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Η Λίλιμπετ γεννήθηκε την Παρασκευή στις 11.40 π.μ. στο Santa Barbara Cottage Hospital στη Καλιφόρνια, είπε ο Χάρι και ο Μέγκαν.

Το νεογέννητο είναι το πρώτο βασιλικό μωρό που γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πρώτο επίσης  που γεννήθηκε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Χάρι ήταν παρών στον τοκετό. «Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι υγιείς και καλά και ξεκουράζονται στο σπίτι τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το πρώτο παιδί του ζεύγους, ο Άρτσι, γεννήθηκε το 2019.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook